Tomic ha estat MVP del mes a l’Eurolliga i Lampe de la jornada 25 de l’ACB

Tomic ha estat MVP del mes a l’Eurolliga i Lampe de la jornada 25 de l’ACB

Ante Tomic és nomenat millor jugador de març a l’Eurolliga per segon mes consecutiu, un fet sense precedents Lampe, amb 28 de valoració, ha estat el millor de la jornada 25 a l’ACB, formant part també del millor cinc per la seva eficàcia

El Barça de bàsquet passa per un gran moment de forma i segueix en una excel·lent línia de resultats, encadenant 13 triomfs consecutius a l’Eurolliga i set a l’ACB. És líder invicte al Top 16 de l’Eurolliga i a l’ACB segueix tercer sense desenganxar-se del València, tres victòries per sobre. Però això no és tot, ja que els integrants de la plantilla van rebent reconeixements pel seu rendiment. A Ante Tomic l’han nomenat millor jugador del mes de març a l’Eurolliga i Maciej Lampe ha estat el més valorat de la jornada 25 de l’ACB amb un total de 28 de valoració.

Tomic, imperial a l’Eurolliga

Si hi ha un jugador dominant a la màxima competició continental, aquest és Ante Tomic, nomenat jugador més valuós del mes de març. És la primera vegada que un jugador rep aquest reconeixement de manera consecutiva i també que ho fa en dues ocasions en una mateixa temporada. Les seves estadístiques justifiquen totalment aquest premi, ja que Tomic ha tingut una mitjana de 14 punts, 8 rebots i 21 de valoració en els quatre partits disputats aquest març.

A més, en aquest Top 16, les seves xifres són molt bones: 12,5 punts, 6,5 rebots i un total de 17,39 de valoració. El millor partit, sens dubte, el va fer a la pista de l’Efes Pilsen anotant 26 punts, capturant 15 rebots i enfilant-se a un 40 de valoració.

Lampe, el millor de la jornada ACB

Maciej Lampe també està rendint a un nivell molt alt, demostrant el gran moment pel que passa el joc interior del Barça de bàsquet. Lampe, a més de ser el més valorat de la jornada amb 28 de valoració, ha estat escollit en el cinc ideal per la seva eficàcia. El jugador polonès va anotar 19 punts i va capturar 9 rebots. A més, ho va fer en poc més de 22 minuts de joc i sense gairebé cap error: 80% en tirs de dos i un triple en un únic intent.

Després d’estar cinc jornades sense jugar per problemes físics, Lampe ha tornat més en forma que mai: 19 punts, 8 rebots i 24 de valoració de mitjana en els últims quatre partits a la Lliga ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut