Sada: “Hi haurà molta més pressió”

Sada: “Hi haurà molta més pressió”

El jugador blaugrana explica que sempre que s’ha guanyat el Reial Madrid han “fet molts punts” “Hem de ser millors per no passar mals moments”, comenta Kostas Papanikolaou

Superat amb èxit el primer partit, el conjunt de Xavi Pascual ja té el cap centrat en la segona cita de la final de la Lliga Endesa (dissabte, 22.00 hores, La1). Serà un duel en el qual, segons Víctor Sada, “hi haurà molta més pressió” que en el primer.

El jugador català considera que en el primer enfrontament de dijous van fer “un cop fort sobre la taula”, però assegura que “ara serà molt més complicat”. “Haurem de jugar molt bé en atac i molt millor en defensa”, ha afegit.

Sada: "Sempre pensàvem en la següent jugada"

El primer marcador va ser un 93 a 98 que destaca per l’elevada puntuació. Sada ha afirmat: “Sabem que podem encaixar cistelles contra el Madrid però vam fer un partit força bo perquè sempre pensàvem en la següent jugada”. “Sempre que els hem guanyat ha estat perquè hem fet molts punts”.

Preguntat pel paper dels àrbitres, el blaugrana ha tret importància a l’assumpte: “Els dos equips vam jugar net i hem d’intentar evadir-nos d’altres coses”.

Papanikolaou: "La primera victòria no canvia res i ara toca jugar un nou partit"

El grec Kostas Papanikolaou també ha afirmat que el partit d’aquest dissabte “serà diferent”. “Això segur”. L’aler ha comentat que l’equip “necessita ser millor per no passar mals moments” i ha declarat: “Tothom està llest, content i amb confiança; necessitem tres victòries”. Segons l’exjugador de l’Olympiacos, el primer triomf “no canvia res” perquè “ara toca un nou partit”.

En la mateixa línia, Brad Oleson ha dit que “serà un partit difícil”. “Hem de tenir la mateixa concentració”, ha afegit. I, finalment, ha conclòs: “Hem de guanyar un altre duel, però encaixar 93 punts és un problema i hem de controlar més el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut