Pascual: “No hem tingut la mentalitat correcta”

Pascual: “No hem tingut la mentalitat correcta”

“Això és play-off i cada partit és diferent. Ens hem de preparar molt bé per dijous”, diu el tècnic blaugrana “La segona part ha estat totalment diferent, on hem trobat molt avantatges però el desencert des de l’exterior ens ha castigat molt”, diu Pascual

Després de la derrota en el tercer partit de la sèrie contra el València Basket (70-74), Xavi Pascual ha explicat davant dels mitjans informatius que el seu equip “no ha tingut la mentalitat correcta” i ha lamentat el desencert dels seus homes des de l’exterior. “Hi ha hagut 20 minuts molt diferenciats. Hem estat superiors a la primera part i hem tret avantatges on els podíem treure. Fins al descans el nostre partit ha estat correcte”, ha comentat Pascual.

“La segona part ha estat totalment diferent i el desencert des de l’exterior ens ha castigat molt. Ens hem posat molt nerviosos i hem arribat al tram final fent faltes que no tocaven i nosaltres hem tingut desencert i ens ha penalitzat amb la derrota”, ha comentat Pascual, que ha afegit que els blaugranes han de tenir "caràcter i tranquil·litat per jugar aquests partits".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut