Pascual: “Mentalment hem estat forts”

Pascual: “Mentalment hem estat forts”

El tècnic blaugrana valorava positivament el triomf contra els italians després de sumar la sisena victòria al Top16, la divuitena consecutiva “Hem guanyat gràcies al treball dels tres primers quarts i l’encert de l’últim”, va expressar l’entrenador

Sisena victòria al Top16, liderat en solitari i 18è triomf consecutiu en aquesta fase del màxim campionat europeu. Els de Xavi Pascual van llançats cap als quarts de final de la competició i ho fan a un ritme imparable. Contra l’EA7 Emporio Armani van sumar la sisena victòria de sis possibles: “Hem interpretat molt bé la situació després de la derrota a la Copa del Rei”, va recordar Xavi Pascual després de remuntar el matx en l’últim quart. Hem guanyat gràcies al treball dels tres primers quarts i l’encert de l’últim”, va afegir.

Pascual va voler treure ferro del tant per cent d’encert en els tirs lliures: “Tant parlar dels tirs lliures, ens ha costat al principi”. Recuperant el fil argumental del partit, el tècnic va recordar: “Mentalment hem estat forts”. I va destacar la figura d’Oleson: “Ha fet un molt bon últim quart. Ha agafat molt ‘feeling’ i l’ha contagiat en l’encert de tres”.

Lampe i el derbi

Els terminis indiquen que dilluns ha de començar a entrenar-se amb el grup”, va explicar Pascual sobre el retorn de Maciej Lampe. “Haurà de fer una setmana de bons entrenaments per tornar a competir”.

La competició no s’atura i diumenge els blaugranes rebran un intens FIATC Joventut: “Ho està fent extraordinàriament bé. Tenen amenaça de tir exterior, molta anotació i molt bona química de grup”, va valorar Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut