Pascual: “L’equip porta molt bona trajectòria”

Pascual: “L’equip porta molt bona trajectòria”

El tècnic barcelonista ha celebrat el passi a les semifinals per la via ràpida després de la victòria a la pista del Laboral Kutxa

Dos de dos i cap a semis. El Barça de Pascual no ha tingut pietat del Laboral Kutxa i ha aconseguit el bitllet per a les semis després d’un recital al Buesa Arena (71-95): “Tenim molta il·lusió i moltes ganes”, ha expressat el tècnic instants després de finalitzar el matx. “Hem aconseguit passar aquesta eliminatòria, que ens permet jugar la propera edició de l’Eurolliga i, a més a més, disputar les semifinals”, ha afegit.

Pascual s’ha refermat en el fet que la derrota a la Final Four contra el Madrid va ser “una nit horrorosa, una nit que no es pot tenir”, tot i que ha recalcat que aquella derrota no desmereix la “molt bona trajectòria que porta l’equip”. “Ens hem recuperat ràpid i estem amb molta il·lusió”, ha indicat.

Amb referència a l’anotació dels seus jugadors, Pascual ha defensat la tasca de Sada: “El seu partit ha estat extraordinari, ens ha ajudat a tenir aquest 'break'. Ha estat molt important”, ha sentenciat. Pel que fa al proper rival, el tècnic ha recordat que a vegades tenir un dia més o menys de descans, a aquestes alçades, és molt relatiu.

Suport a l’handbol

Els enviem una forta abraçada. Una nit no pot enfosquir una trajectòria extraordinària. És una llàstima i sentim la seva decepció com nostra. Els felicitem per la temporada feta”, ha expressat Xavi Pascual davant l’eliminació que ha patit el Barça d’handbol en les semifinals de la Champions League a Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut