Pascual: “Hem tingut molta fortalesa mental”

Pascual: “Hem tingut molta fortalesa mental”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat content per la victòria d’aquest diumenge contra un Joventut capaç d’anotar 15 triples, amb un 56% d’encert

“Sabíem que ens enfrontàvem a un equip que practica un gran bàsquet, sobretot quan juga sense pressió. Estem francament molt contents per aquesta victòria. S’ha de tenir molta fortalesa mental per acabar guanyant un duel en què l’equip visitant anota 15 triples, amb un 56% d’encert”, ha assegurat Xavi Pascual a la sala de premsa del Palau Blaugrana. “És un triomf d’equip. Hem tingut paciència i hem sabut interpretar bé el guió de l’enfrontament”, ha afegit l’entrenador del Barça.

Pascual creu que l’equip s’ha sabut sobreposar perfectament a la derrota a la final de la Copa: “Ens hem refet. Hem guanyat dos partits difícils amb 36 hores de diferència. Estem molt contents”. Qüestionat sobre el bon rendiment de jugadors com Nachbar, autor de 19 punts, el tècnic ha estat clar: “Crec que, com l’equip, ha passat el seu procés d’adaptació i ara està jugant molt bé, amb molta confiança. Ell i Lorbek han estat molt bé a la posició ‘4’”.

Per últim, pel que fa als seus sis anys al capdavant de l’equip, Pascual ha fet el següent balanç: “El temps vola! Hi ha molt de desgast. A les imatges es pot comprovar que he envellit. Quan mires enrere, el cert és que ha estat una etapa força exitosa a nivell global. Només espero poder seguir en aquesta mateixa línia en el futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut