Pascual: “Hem perdut a la primera part”

Pascual: “Hem perdut a la primera part”

El tècnic blaugrana ha lamentat la manca de “tensió defensiva i el desencert en atac” a la pista del CAI

“Hem començat molt tard a jugar bàsquet, tant  a nivell ofensiu com defensiu. Hem sortit sense tensió defensiva i desencertats en atac. A la segona part hem millorat i hem tingut opcions de guanyar, però la sensació és que hem perdut el partit a la primera part, quan no hem estat a l’alçada”. Així valorava la derrota del Barça a Saragossa -85-79- el seu tècnic, Xavi Pascual.

Continuava així: “No vull desmerèixer el treball de CAI, però tinc la sensació que hem disposat molts tirs oberts que hauríem pogut anotar. Ha estat una molt mala nit en els tirs de tres. El CAI ha tingut en els 40 minuts millor concentració i joc”.

Aquesta és la segon derrota consecutiva del Barça després de la contundent a l’Eurolliga. Pascual ha reconegut estar “una mica sorprès”: “Aquesta setmana hem jugat per sota del que ho estàvem fent. Es un moment important i potser hem baixat una mica la mentalitat esperant que comenci el play-off de l’Eurolliga. A veure si podem millorar la setmana que ve”.

De totes maneres, ha volgut diferenciar entre una i altra desfeta. “A Milà no estàvem mentalment preparats per aquella cita i avui el mal inici ens ha condicionat”, ha puntualitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut