Pascual: “Hem de ser capaços de jugar bé els 40 minuts”

Pascual: “Hem de ser capaços de jugar bé els 40 minuts”

El tècnic blaugrana ha destacat el partit de Jacob Pullen. El base nord-americà ha anotat 24 punts i ha estat decisiu. “Teníem el partit controlat, però ells han aconseguit entrar-hi des de la línia de 3”, ha comentat Lorbek

El FC Barcelona ha aconseguit la vuitena jornada a la Lliga Endesa després de la victòria a la pista del Fuenlabrada. El tècnic blaugrana s’ha mostrat content del rendiment del seu equip, tot i que ha lamentat que no fos complet: “Hem fet un partit bastant bo durant 34 minuts. En defensa hem estat ben col·locats i en atac ens hem passat bé la pilota, però a partir de llavors hem fallat accions clares i ells s’han posat al partit a base d’empenta, coratge i encert”. De cara als propers partits contra l’Herbalife Gran Canària i el Reial Madrid, Pascual ha explicat que la clau és trobar la regularitat en el joc: “Hem de ser capaços de jugar bé els 40 minuts”.

Jacob Pullen ha anotat 24 punts i ha fet el millor partit amb la samarreta del Barça. El tècnic Xavi Pascual s’ha mostrat content amb la feina del nord-americà: “Està en línia ascendent des que va arribar, ha anat a més. En els últims partits està ajudant molt; avui ha tingut anotació, però l’altre dia contra el Budivelnik Kíev, sense anotació, va ser capaç de donar vuit assistències. És molt jove, té molta capacitat de millora i té moltes ganes de fer-ho”.

L’aler pivot del Barça, Erazem Lorbek, ha destacat el bon partit en un camp difícil: “Crec que hem fet un bon partit en un camp on és difícil de guanyar. Teníem el partit bastant controlat, però al final ells han entrat al partit des de línia de 3 punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut