Pascual:

Pascual: "Ens apropa una mica més a l’objectiu”

Xavi Pascual no es refia del Galatasaray a la seva pista, tot i el 2-0 favorable al Barça El tècnic blaugrana ha valorat l’estat físic de Juan Carlos Navarro

El tècnic del Barça de bàsquet, Xavi Pascual, s’ha mostrat satisfet per la victòria sobre el Galatasaray que ha col·locat el 2-0 a l’eliminatòria. "Ens apropa una mica més al nostre objectiu", ha comentat l’entrenador.

Pascual analitzava així el matx al Palau: "Hem començat molt millor el partit. Hem controlat bé la nostra defensa i progressivament el nostre atac ha estat més bo. Només a l'inici del tercer quart estàvem una mica encallats en l'anotació".

Al mateix temps, el tècnic blaugrana no dóna ni molt menys per decidida l’eliminatòria: "A Istanbul tindrem moltíssima dificultat per guanyar. Ells tenen un ambient extraordinari i un públic que anima molt. Segur que tindran més energia en el seu joc”

Finalment, Xavi Pascual també explicava els problemes físics de Juan Carlos Navarro. "Abans del partit estava bé, s’havia entrenat amb normalitat. Però s'ha fet una molèstia a l'isquiotibial a l'inici del partit. Demà (divendres) farem proves i sabrem què hi ha. No sembla que hi hagi gran cosa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut