Pascual: “Em quedo amb la capacitat de reacció i el caràcter”

Pascual: “Em quedo amb la capacitat de reacció i el caràcter”

El tècnic blaugrana ha estat crític amb el seu equip, però ha destacat la millora en defensa en l’últim quart

El Barça ha hagut de patir per emportar-se la victòria de Badalona. El FIATC Joventut ha anat per davant gran part del partit, però gràcies a un gran últim quart han aconseguit capgirar el marcador. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha valorat així el partit: “Quan deixes viure tranquil a un equip com el FIATC Joventut ells agafen empenta i confiança. Donava la sensació que podíem capgirar el marcador, però hem tingut una paralització important al final del tercer quart. En l’últim quart ens hem posat a defensar millor i hem pogut endur-nos la victòria”.

Mal inici de partit

El Barça no ha jugat el seu millor partit, i els verd-i-negres han agafat la davantera al marcador des del principi. Pascual no ha volgut treure mèrits al partit del FIATC Joventut, però ha estat crític amb el joc del seu equip: “El meu equip no ha tingut posats els cinc sentits a la pista, hem sortit sense intensitat, però teníem la sensació que podíem arribar a un final ajustat”.

Polèmic criteri arbitral

El Barça ha comès 28 faltes, amb dues tècniques i una antiesportiva incloses. Fins a tres jugadors (Tomic, Lampe i Nachbar) han acabat eliminats, Dorsey ha acabat amb quatre faltes i ha donat la sensació que els blaugranes no acabaven gens contents amb l’actuació dels àrbitres, Hierrezuelo, García Ortiz i Sacristán. Pascual ha admès que el canvi de criteri en els contactes entre jugadors respecte la temporada passada ha canviat, i que respecte el que s’aplica a la Eurolliga també és diferent: “No estic en contra de que es xiulin tots els contactes, però només demano que segueixin el mateix criteri durant tots els partits. La setmana passada el València ens va superar en agressivitat, i els àrbitres van posar un llistó, avui hem estat més agressius i el llistó ha estat un altre”.

Toc d’atenció abans de visitar el Nou Congost

Els blaugranes visiten la setmana que ve el pavelló de la Bruixa d’Or, un dels equips sorpresa d’aquesta temporada. Pascual ha avisat al seu equip de la dificultat del proper partit, i de la importància de sortir mentalitzats a la pista: “Aquest partit ens ha de servir per créixer, però diumenge que ve no podem sortir igual. D’avui només em quedo amb la capacitat de reacció i amb el caràcter que ha mostrat l’equip”. Abans de visitar Manresa, el Barça viatjarà cap a Turquia per jugar divendres contra el Fenerbahçe Ulker a partir de les set de la tarda, en partit d’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut