Oleson i Lampe canvien el xip i afronten els play-offs amb optimisme

Oleson i Lampe canvien el xip i afronten els play-offs amb optimisme

El Barça jugarà el darrer partit de la fase regular diumenge contra el Cajasol Els sevillans, entrenats per Aíto, són un equip molt jove, i també son als play-offs Dijous vinent ja comença al Palau la lluita pel títol

El FC Barcelona juga aquest diumenge el seu darrer partit de la fase regular al Palau Blaugrana. Ho farà davant d’un equip que també ha aconseguit el seu bitllet per lluitar pel títol, el jove conjunt del Cajasol de Sevilla. L’equip entrenat per l’extècnic blaugrana Aíto García Reneses és un dels conjunts que juguen un bàsquet més alegre de la competició i serà un bon test de cara al play-off al títol, que comença dijous.

Un partit important

Brad Oleson explica la importància d’aquest partit: “El de diumenge és un partit important. És el darrer de la fase regular i ens pot servir de test, de preparació de cara als play-offs. Hem d’agafar confiança de cara a aquesta fase de la competició, ja que tots coneixem la dificultat de la primera ronda.”

Canvi de xip obligat

L’escorta d’Alaska reconeix que l’equip ha hagut de canviar el xip de forma obligada després de la Final Four de Milà: “Ara mateix l’equip està bé. És obvi que hem hagut de canviar el xip d’Eurolliga a ACB. Són partit diferents. Tots sabem que a l’Eurolliga i, més concretament, a la Final Four els partits són de moltes emocions, i tots, del primer al darrer, sabem que no vam estar bé en el primer partit a Milà, i vam sentir una gran decepció. Davant el CSKA i després contra l'Estudiantes ja vam demostrar capacitat de reacció, malgrat que vam fer dos primers quarts dolents, però vam saber reaccionar en els altres tres. Espero que davant el Cajasol seguim aquest camí”.

La clau del matx

“Crec que el més important davant el Cajasol és el control del matx. Es tracta d’un equip molt jove amb molt de talent i que juga amb molta confiança. No els podem deixar jugar tranquils ni deixar-los fer bàsquets fàcils en transició”, diu Brad Oleson.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut