Navarro: “Volem trencar la ratxa del Madrid”

Navarro: “Volem trencar la ratxa del Madrid”

El crac blaugrana ha reconegut que sempre és un partit especial i que l’equip l’afronta amb moltes ganes i motivació Serà el Clàssic número 50 del capità blaugrana, que es quedarà a només un d’Epi i d’Andrés Jiménez

L’escorta blaugrana Juan Carlos Navarro ha comparegut en la roda de premsa prèvia al Clàssic de diumenge contra el Reial Madrid, i s’ha mostrat confiat davant d’un partit que sempre és especial: “Hi anem a intentar guanyar, tenim molt respecte per a un equip que porta 24 victòries i que té molts punts a les mans, però volem trencar la ratxa del Madrid”.

Navarro ha donat el paper de favorit als blancs, però ha avisat que no posaran les coses fàcils: “El Madrid és el favorit perquè s’ho ha guanyat, però veig l’equip amb moltes ganes i molta motivació. A més, l’any passat també vam jugar a aquestes alçades de la temporada i sempre és un partit especial, que s’afronta amb una motivació extra”.

Navarro, que disputarà el seu 50è clàssic i es quedarà a només un partit d’Epi i d’Andrés Jiménez, és optimista de cara al Clàssic: “Tenim molt recorregut, encara podem millorar molt i volem agafar una bona ratxa de victòries”. El crac blaugrana ha donat alguna de les claus del Clàssic: “És molt important controlar el rebot i no podem deixar que el Madrid corri. Hem de ser ordenats defensivament i intentar que els seus bases no generin a través del contraatac”.

El capità blaugrana ha somrigut quan li han preguntat per l’exhibició que va fer la temporada passada contra els blancs i ha dit: “Tant de bo ho pogués tornar a repetir, però és molt difícil. Firmo acabar guanyant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut