fcb.portal.reset.password
Navarro, a l'entrenament de portes obertes del mes de desembre.

Navarro, a l'entrenament de portes obertes del mes de desembre. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Juan Carlos Navarro ha acaparat tota l’atenció de la setmana a l’Eurolliga. Contra l’Olympiacos suma el seu partit número 253 i es converteix en el jugador amb més compromisos a la competició. És per aquest motiu que el lloc web de l’Eurolliga li ha dedicat una extensa entrevista en què repassa la seva trajectòria.

Surt a la conversa el seu debut, els dos títols conquerits (a Barcelona i a París), els premis individuals, les derrotes més dures... Amb tot, Navarro ho té clar: “M’agradaria guanyar una altra Eurolliga”. I és que l’escorta barcelonista no amaga que la final del 2010, en què va ser escollit MVP, va ser un dels seus moments més feliços: “Vam ser una piconadora, no vam tenir ni un problema. Excel·lent”. De la primera, el 2003, recorda: “Aquells dos dies al Sant Jordi van ser impressionants”.

“Espero seguir donant guerra”

A l’entrevista la Bomba té un record per a tots els companys amb qui ha compartit vestidor i per als tècnics que l’han dirigit. Considera que en tots aquests anys ha evolucionat en “la lectura del joc” i que jugar 253 partits d’Eurolliga “vol dir que et fas gran, que tens més experiència i que en vols fer més”. I afegia: “Espero deixar el rècord en una posició a la qual sigui difícil d’arribar”. Navarro també enfoca el futur. “Estic molt orgullós, em queda bastanta carrera i espero seguir donant guerra”, assegura.

Tornar a dalt