fcb.portal.reset.password
Papaloukas i Navarro.

Navarro ha jugat ja els mateixos partits que Papaloukas.

Juan Carlos Navarro no es cansa de batre rècords. Aquest dijous, contra el Fenerbahçe, ha tocat el de partits jugats a l’Eurolliga i ho ha fet a casa, al Palau. Concretament ha arribat a la xifra de 252 partits, igualant el grec Theodoros Papaloukas, i previsiblement la setmana vinent quedarà líder en solitari. És la setena estadística en què es col·loca líder, tota una fita per a la història de la competició. Recordem que Navarro també és l’únic jugador del FC Barcelona que ha estat present en les dues Eurolligues guanyades per la secció.

A continuació repassem els set apartats estadístics en què Navarro és el líder:

PARTITS JUGATS: Liderat compartit amb Theo Papaloukas amb 252 partits jugats. Navarro ho ha assolit en 12 temporades, les mateixes que Papaloukas. A la desena posició hi apareix Erazem Lorbek amb 215 i quatre exblaugranes figuren a les primeres posicions: David Andersen (6è), Gianluca Basile (7è), Sarunas Jasikevicius (8è) i Jaka Lakovic (9è).

PUNTS ANOTATS: En aquest apartat no hi ha rival per a Navarro. És el líder indiscutible amb 3.416 punts. El segon classificat, Marcus Brown, en va anotar 2.739 durant la seva trajectòria a l’Eurolliga. El següent blaugrana en actiu a la llista és Erazem Lorbek, 15è amb 1962 punts anotats.

TIRS ANOTATS (tirs de camp, triples i tirs lliures): En tirs anotats Navarro lidera gairebé tots els apartats. Lidera l’apartat de triples (494) i el de tirs lliures (700), així com el global de tirs de camp (inclou tirs de dos i de tres), amb 1.111. L’única estadística que se li resisteix és la de tirs de dos, on és sisè amb 617 tirs anotats totals. El líder és Mike Batiste amb 938, mentre que Erazem Lorbek és cinquè amb 661.

PUNTS DE VALORACIÓ: Navarro també és qui suma més valoració acumulada amb 3.269 (12,98 per partit). El grec Dimitris Diamantidis, amb 3.097, és el segon de la llista.

MÉS FALTES REBUDES: L’última estadística que lidera Navarro també és la de més faltes rebudes (985). L’exblaugrana Lakovic és segon amb un total de 917.

Bons percentatges

A banda de liderar aquests apartats, Navarro disposa de bons percentatges de tir. Per exemple, anota el 38,6% de triples que llança, el 50,3% de tirs de dos, el 85,3% de tirs lliures i el 44,3% de tirs de camp.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();