Marko Todorovic espera la reacció de l’equip

Marko Todorovic espera la reacció de l’equip

L’aler-pivot montenegrí parla de canvi de xip obligat Els blaugranes volen oblidar com abans millor la derrota a l’Eurolliga El proper partit es juga aquest diumenge a les 12.30 hores davant el Guipuzkoa Basket

Després d’una derrota inesperada se sol tirar de tòpic, però de vegades aquests són molt certs. L’aler pivot montenegrí Marko Todorovic ha explicat abans de l’entrenament d’aquesta tarda que l’equip ha de canviar obligatòriament de xip per tornar al camí del triomf.

“Cal canviar el xip. Venim de jugar davant el Nanterre, un equip el qual tothom esperava que guanyéssim, i ara ve un altre equip que també tots esperen que guanyem. No serà senzill. Tots sabem que a la Lliga Endesa aquest tipus de rivals juguen sense pressió. Caldrà preparar-nos molt bé per reaccionar després de la darrera derrota”, comenta un Marko Todorovic amb ganes que aquesta situació adversa es capgiri.

Lluitant pel quatre de quatre

Todorovic no dubta a l’hora de fer certa autocrítica tot i les tres victòries que du l’equip a la Lliga Endesa: “Cal aconseguir la quarta victòria a la Lliga Endesa. És molt important. Dels tres partits que hem jugat els hem guanyat tots, però no hem donat bones sensacions i ara és el partit per tornar a guanyar, fer un bon joc i recuperar-nos d’aquestes males sensacions.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut