fcb.portal.reset.password
Lampe fa un tir

Lampe va tornar a jugar al Palu contra el Bruixa d'Or Manresa i va anotar 17 punts. / FOTO: ARXIU-FCB

Maciej Lampe ha tornat amb força. Després d’estar lesionat per una cervicodorsàlgia que el va obligar a allunyar-se de la pistes durant un mes i mig, el pivot polonès ha assegurat que es troba “molt bé” i que cada vegada té “més forces i mobilitat”. “Estic molt content amb el retorn”, ha reconegut en declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

En els últims tres partits de Lliga Endesa que ha disputat ha anotat una mitjana de 19 punts, i en el darrer duel contra el Guipúscoa va ser el jugador de l’equip amb millor valoració (28). Tot i això, Lampe reconeix que el seu objectiu és ajudar i incorporar-se a poc a poc per trobar el seu lloc i fer el que l’equip necessita. “L’equip ja ha agafat ritme sense mi”, ha argumentat.

"Aquesta lesió ha estat una mica diferent de les que havia tingut, però sempre he intentat mantenir un bon estat físic"

Des del seu retorn ha tingut una notable presència en els duels de Lliga, amb una mitjana de 21.6 minuts per partit. No obstant això, ha afirmat: “Ara mateix només penso a donar el màxim, tant si jugo tres minuts com vint; intento aprofitar el temps que em dóna l’entrenador”.

Amb referència a la lesió, ha dit: “Aquesta ha estat una mica diferent de les que havia tingut, però sempre he intentat mantenir un bon estat físic”. També ha comentat: “M’ha costat adaptar el cos a la força i als impactes, però la recuperació m’ha anat bastant bé". "No he hagut de parar en cap entrenament", ha afegit.

“Hem agafat una bona ratxa i una bona trajectòria; ho hem de mantenir”

Lampe ha estat clar quan se li ha preguntat pels objectius de l’equip: “Queda l’Eurolliga i la Lliga Endesa, i volem guanyar els dos trofeus”. Una de les claus per aconseguir-ho, segons el pivot, és que els jugadors s'han conegut més i entenen millor els seus rols. “Hem agafat una bona ratxa i una bona trajectòria; ho hem de mantenir”, ha declarat.

Lampe també ha pogut tornar a jugar a l’Eurolliga. Ho va fer durant set minuts en el darrer partit contra l’Unicaja, en una competició en la qual el Barça segueix invicte al TOP 16. Un fet que, segons el polonès, demostra que són “un gran equip i perillosos”. “Hem demostrat que estem molt centrats i que l’equip ha crescut des del principi de la temporada”. “No és com es comença, sinó com s’acaba”, ha conclòs.

Tornar a dalt