fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, durant l'entrenament d'aquest dijous. FOTO: V. SALGADO - FCB

El Barça de bàsquet 2013/14 va acabant d’agafar forma. Després de les incorporacions de Dorsey, Nachbar, Pullen, Lampe i Papanikolau, ja s’ha conegut també com quedarà l’'staff' tècnic blaugrana. Amb Xavi Pascual al capdavant per sisena temporada consecutiva, el cos tècnic manté la gran majoria de noms de l’any passat. L’única baixa ha estat la d’Agustí Julbe, segon entrenador de Pascual fins la temporada passada.

La baixa de Julbe ha estat compensada amb l’arribada d’Oriol Pagès, tot i que no ocuparà el mateix càrrec dins l’organigrama del cos tècnic. Pagès serà el responsable dels serveis d’'scouting', mentre que la resta d’ajudants pujaran un esglaó dins l’'staff' de Xavi Pascual. D’aquesta manera, Iñigo Zorzano serà el segon entrenador i David Garcia serà el segon ajudant.

Membres històrics de la secció

A banda de l’entrenador i els seus ajudants, l’'staff' es completa amb membres que fa molts anys que són a la secció. Toni Caparrós n’és el preparador físic, Xavi Montolio el delegat de l’equip i el doctor continua sent Gil Rodas. Un històric com Toni Bové està acompanyat per Francesc Guilanyà a l’equip de fisioterapeutes i el massatgista seguirà sent Eduard Torrent. L’'staff' el completa Miquel Font com a encarregat de material.

El fet que es mantingui l’estructura de l’organigrama tècnic de Xavi Pascual demostra la confiança dipositada en aquests treballadors tant per part del Club com de l’entrenador. La marxa d’Agustí Julbe ha provocat un pas endavant per part de la resta d’ajudants, que pugen un esglaó dins el cos tècnic de l’equip blaugrana, que va iniciar aquest dijous una nova pretemporada.

Tornar a dalt