L’objectiu és el 0-2

L’objectiu és el 0-2

El Barça busca tornar al Palau amb el 0-2 Blancs i blaugranes es tornen a veure les cares aquesta nit a les 22.00 hores

El Barça juga aquesta nit (22.00 hores / TV3 i La1) amb l’únic objectiu entre cella i cella de sumar el segon triomf a domicili en aquesta final de la Lliga Endesa. Els blaugranes són conscients del cop moral que van donar sobre la taula dijous, i ara es tracta d’aprofitar encara més la pressió que tindrà l’equip local.

Com arriba el FC Barcelona

Tranquil i sabent que ha fet les coses bé en el primer dels duels contra el Reial Madrid. Aquest és el sentir del Barça i els seus jugadors, que no volen parlar d’altres factors que no siguin els purament basquetbolístics. La pressió és per al conjunt local, que no voldrà marxar a Barcelona amb un 0-2 en contra.

Esportivament parlant, no hi ha cap baixa a l’equip de Pascual, que seguirà amb la rutina de deixar fora del ‘roster’ final del partit dos dels seus jugadors. En els darrers enfrontaments han estat els joves Todorovic i Hezonja.

Tornant al matx, el Reial Madrid tindrà especial cura de la figura d’Ante Tomic -en tres dels sis enfrontaments ha estat el màxim anotador i en quatre, el màxim rebotejador-, el pivot blaugrana més determinant, i també de la bona direcció de Marcelo Huertas i dels punts en els moments importants de jugadors com Nachbar i el capità Juan Carlos Navarro.

El rival

El Reial Madrid està tocat però no pas enfonsat. Parlem d’un equip construït per guanyar-ho tot aquesta temporada, que ja fa uns quants exercicis que juguen plegats amb el mateix bloc de jugadors i que té molt talent. Els mitjans informatius així ho han apuntat al llarg d’aquest curs 2013/14. És per això que aquesta nit, malgrat tenir una gran pressió adversa, tractaran d’igualar com sigui aquesta eliminatòria del play-off al títol de la Lliga Endesa.

En el primer partit, malgrat anotar molts punts (93), els de Laso –que, per cert, s’ha trencat l’Aquil·les i haurà de ser operat quan acabi la temporada– no van poder superar l’eficàcia anotadora d’un Barça molt ficat (98). El problema és que, si els registres quant a punts baixen, els blaugranes també se senten còmodes i el Madrid no tant. Veurem com enfoca el matx el tècnic local davant d’un Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid que tornarà a estar ple.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut