L’Iberostar Tenerife, el rival del Barça als quarts de final

L’Iberostar Tenerife, el rival del Barça als quarts de final

El conjunt canari serà el rival dels blaugranes en els quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga el divendres 7 de febrer (21:30h) En una hipotètica semifinal els catalans se les hauran amb el guanyador del València-Laboral Kutxa

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Iberostar Tenerife en el partit de quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga que se celebrarà del 6 al 9 de febrer al pavelló José María Martín Carpena. El partit contra el conjunt canari es disputarà el divendres 7 de febrer a les 21:30 hores.

El sorteig, que s’ha celebrat aquest dilluns al Saló de l’Automòbil de Màlaga, ha definit el quadre de la competició, que comptarà també amb els emparellaments següents: Reial Madrid-Herbalife Gran Canària, València Basket-Laboral Kutxa i Unicaja-CAI Saragossa.

Les semifinals, que també han estat sortejades de manera pura, han deparat que el rival del Barça, en una hipotètica semifinal, sigui el guanyador de l’eliminatòria entre el València Basket i el Laboral Kutxa.

El precedent

En l'únic enfrontament aquesta temporada 2013/14 contra l'Iberostar Tenerife, el FC Barcelona va superar els homes d'Alejandro Martínez per 87-71 en la cinquena jornada de la Lliga Regular. Ante Tomic, amb 16 punts i 26 de valoració, va ser el blaugrana més destacat. Per part canària el jugador més destacat va ser el montenegrí Blagota Sekulic amb 11 punts i 12 rebots.

"Sense pressió"

Xavi Pascual, entrenador del Barça, ha valorat el sorteig. "L'Iberostar Tenerife ha aconseguit vèncer rivals d'entitat i voldrà gaudir de la Copa, jugaran sense pressió i ens exigiran moltíssim", ha comentat el tècnic de Gavà, que dóna molta importància al fet de començar bé en el partit: "A la Copa cal entrar bé, perquè si no et quedes fora".

Pel que fa al capità, Juan Carlos Navarro, el partit serà "difícil, perquè és el primer cop que ells jugaran la Copa i no tindran pressió". Pel que fa al possible rival en una hipotètica semifinal, Navarro diu que "el que hem de fer és la nostra feina, guanyar el nostre partit i després ja ens tocarà qui ens hagi de tocar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut