“L’equip està en un bon moment, cada vegada millor i més còmode”

“L’equip està en un bon moment, cada vegada millor i més còmode”

Els blaugranes viatgen a França per enfrontar-se divendres amb el Nanterre (20.15 h, Esport3) Amb la classificació a la butxaca, l’equip de Pascual busca els primers llocs de la taula a falta de tres jornades

El FC Barcelona té una important cita aquest divendres a la pista del Nanterre francès (20.15 h, Esport3) amb vista a situar-se a les places capdavanteres del grup A de l’Eurolliga. El balanç fins ara és molt positiu, amb cinc victòries i només dues derrotes. Una de les desfetes va ser precisament contra els francesos al Palau Blaugrana i el partit de divendres és una bona oportunitat per esmenar-ho.

La tercera plaça, primer objectiu

Un cop assolida la classificació, Xavi Pascual ha admès que són ambiciosos: “Ens queden tres jornades i l’objectiu és quedar com més amunt millor. A Nanterre tenim la possibilitat d’assegurar la tercera plaça en cas de victòria”. L’entrenador blaugrana ha promès sacrifici i entrega de l’equip per aconseguir-ho manifestant que posaran “el màxim” d’ells mateixos per “intentar guanyar aquest important partit”.

El Nanterre, un equip dur

Pascual ha definit l’equip francès com un equip “supercompetitiu”. “Juguen de manera conservadora a nivell defensiu, amb moltes mans, protegint la cistella i deixant tir obert”, ha explicat el de Gavà. En l’aspecte ofensiu, ha destacat que tenen “molt desequilibri a la posició d’aler pivot”. Pel que fa a la pista, és conscient que és “difícil i amb molt d’ambient”. “Ens posarà les coses molt difícils”, ha assegurat.

Pascual preveu una dinàmica de partit en què cap dels dos equips assolirà grans diferències i que han d’estar preparats per “ser capaços de guanyar en un final ajustat”.

Lorbek, disponible

Erazem Lorbek ha viatjat amb l’equip i podria disposar dels primers minuts de la temporada. Xavi Pascual ha declarat que “està millor” i que podria debutar: “Hem de veure com en sentrenem allà i prendrem una decisió. A l’últim moment decidirem”. Pascual disposa de 13 jugadors i haurà de descartar-ne un de cara al partit de divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut