L’Anadolu Efes, primer rival al Top 16

L’Anadolu Efes, primer rival al Top 16

L’Efes arriba al Palau amb canvi d’entrenador, Evangelos Angelou Pascual segueix amb alguns dubtes a la plantilla que es resoldran a darrera hora El matx començarà a les 20.45 hores

Comença la part més interessant de la temporada. La part on es comencen a decidir coses. On es comença a visualitzar quin serà el rumb de l’equip en aquesta part tan important i exigent de l’exercici 2013/14. Amb l’any estrenat arriba el moment de començar el Top 16. L’objectiu no és un altre que ser a l’encreuament de quarts de final. Això sí, si es pot estar com més amunt millor dels quatre equips del grup que es classifiquen, millor.

Com arriba el FC Barcelona

El FC Barcelona arriba al matx després de la derrota a Madrid (98-84) en el darrer partit de l’any a la Lliga Endesa. El canvi de xip és obligat davant d’un equip experimentat com és el turc, un conjunt que té diversos jugadors amb passat ACB. El FC Barcelona, que va acabar tercer la fase regular, debuta al Palau. El matx serà ofert en directe per Esport3 i Canal + Deportes.

Esportivament parlant, Pascual continua tenint alguns jugadors amb problemes físics i és per això que fins a darrera hora no decidirà qui són els 12 que formaran el ‘roster’ del matx d’aquest vespre al Palau Blaugrana. Després de Madrid, l’equip vol començar amb bon peu aquesta segona i important fase de la màxima competició continental. És important començar guanyant a casa.

El rival

L’Efes estrena entrenador, el grec Evangelos Angelou, i arriba al Palau amb cinc jugadors amb passat ACB (Planinic –exjugador del Baskonia-, Savanovic –anteriorment al Cajasol i al València-, Vasileiadis –exjugador del Bilbao-, Barac –que havia jugat al Baskonia-, Bjelica –també del Baskonia). A banda d’aquests jugadors de gran experiència, els turcs tenen altres homes destacats que els fan ser un equip molt perillós. Així, hi destaca Jamon Gordon, un escorta nord-americà, gran defensor, que és segurament el seu jugador més consistent. També hi destaca, números en mà, l’altre nord-americà de l’equip, Scottie Hopson (15,5 punts de mitjana i 6,3 rebots).

Els turcs, que van guanyar un dels seus darrers sis partits a la primera fase de l’Eurolliga, vénen de guanyar ara quatre dels seus darrers enfrontaments, amb l’única derrota a casa davant el Reial Madrid (61-86).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut