Laboral Kutxa – FC Barcelona: Sabies que…

Laboral Kutxa – FC Barcelona: Sabies que…

Amb cinc títols, el Barça és l’equip que més vegades ha guanyat la Supercopa Endesa

El FC Barcelona 2013/14 s’estrena oficialment aquest divendres contra el Laboral Kutxa (21.30 hores, Esport3) a les semifinals de la Supercopa Endesa. A continuació repassem dades i curiositats relacionades amb aquesta competició.

• La Supercopa Endesa va ressorgir el 2004. El Barça és el Club que més vegades ha quedat campió. Ho ha fet en cinc ocasions i el segueix, precisament, el Laboral Kutxa, amb quatre trofeus.

Els fitxatges d’aquest estiu (Papanikolaou, Lampe, Nachbar, Dorsey i Pullen) s’estrenen aquest divendres en un partit oficial amb el FC Barcelona.

Lampe, Dorsey, Huertas i Oleson viuran unes semifinals especials. Tots ells han defensat anteriorment la samarreta del Laboral Kutxa.

• El Barça no ha perdut cap dels sis partits disputats aquesta pretemporada.

• El Fernando Buesa Arena és un pavelló amb bons records pel barcelonisme. El passat mes de febrer va ser l’escenari de la victòria blaugrana en la final de la Copa del Rei contra el València Basket.

La ciutat de Vitòria ja va acollir la Supercopa d’Espanya el 2010. Llavors, el campió va ser el FC Barcelona i el trofeu el va aixecar l’excapità Roger Grimau.

• Amb capacitat per a 15.000 persones, el Fernando Buesa Arena també serà la seu de la Supercopa Endesa 2014.

• L’escorta mallorquí Àlex Abrines ha anotat una mitjana de 16,8 punts aquesta pretemporada i representarà el FC Barcelona en el concurs de triples de dissabte.

• Si els de Xavi Pascual superen la semifinal, s’enfrontaran a la final contra el vencedor del partit entre Reial Madrid i Bilbao Basket. L’última final, precisament, va ser contra el Madrid. La van guanyar els blancs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut