La vuitena Lliga ACB de Navarro i la primera per a nou jugadors

La vuitena Lliga ACB de Navarro i la primera per a nou jugadors

Dorsey, Pullen, Nachbar, Papanikolaou, Lampe, Tomic, Abrines, Todorovic i Hezonja guanyen la seva primera ACB, mentre que Navarro ha aixecat la seva vuitena

Un títol sempre és especial. Però si és la primera vegada que es guanya, el trofeu obté més importància. Aquest és el cas de nou jugadors blaugrana que aquest dijous han aconseguit la seva primera Lliga ACB. És el cas de Dorsey, Pullen, Nachbar, Papanikolaou, Lampe, Tomic, Abrines, Todorovic i Hezonja. En canvi, Navarro (8), Sada (5), Marcelinho Huertas (3), Lorbek (3) i Oleson (2) han repetit celebracions ja viscudes.

Navarro, el referent

Juan Carlos Navarro ha aixecat sobre el parquet del Palau Blaugrana la seva vuitena Lliga ACB amb el Barça. Li segueix el ritme Víctor Sada, que en suma cinc. Marcelinho Huertas ha aconseguit la seva segona Lliga com a base blaugrana i la tercera des que juga a l’Estat espanyol. Amb el Barça la va guanyar la temporada 2011/12, mentre que el 2009/10 ho va fer amb el Laboral Kutxa en un equip en què també hi era Oleson. El nord-americà ha guanyat, doncs, la primera Lliga amb el Barça.

Lorbek, per la seva banda, ha guanyat per tercera vegada la Lliga ACB com a blaugrana. El pivot eslovè, però, ja sabia què era guanyar la lliga italiana (04/05 amb el Fortitudo de Bolonya) i la russa (08/09 amb el CSKA).

La primera alegria a l’ACB

El títol que el Barça ha rebut davant la seva afició ha estat molt celebrat, en especial per jugadors que aconseguien la seva primera Lliga ACB amb el Barça: Dorsey, Pullen, Nachbar, Papanikolaou, Lampe, Tomic, Abrines, Todorovic i Hezonja.

A l’estranger, Papanikolaou i Dorsey havien guanyat la lliga grega el curs 2011/12 amb l'Olympiacos, mentre que Nachbar s’havia imposat a Eslovènia amb l’Union Olimpija (1997/98), a Itàlia amb el Benetton Treviso (01/02) i a Alemanya amb el Brose Basket Bamber (2012/13).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut