La tercera visita a Màlaga és de Top 16

La tercera visita a Màlaga és de Top 16

Blaugranes i malaguenys s’han enfrontat vuit cops a l’Eurolliga (4-4) En els dos darrers enfrontaments, Europa i ACB, el triomf ha estat blaugrana Unicaja té les importants baixes de Hettsheimer, Vidal i Caner-Medley

El Martín Carpena de Màlaga presentarà un ple absolut aquest vespre per rebre el FC Barcelona, l'únic equip invicte al Top 16 de l’Eurolliga. L’Unicaja, actualment quart classificat del grup, s’aferra a continuar somiant a ser als 'play-off' de quarts de final de l’Eurolliga després d’una segona fase notable. Els de Joan Plaza, però, han de guanyar per seguir tenint opcions, ja que el Panathinaikos va superar ahir el Fenerbahçe, rival directe dels malaguenys.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes arriben en un bon moment de joc i resultats. Els de Xavi Pascual no volen abandonar la velocitat de creuer d'aquest 2014, en què ja sumen 20 triomfs en totes les competicions disputades. Són conscients, però, que al davant tindran un equip necessitat d’un triomf que deixi una mica enrere rivals tan importants com el Fenerbahçe i l'Olympiacos, ara amb balanços negatius de 5-6 i 4-6 en el cas grec, malgrat que tenen un partit menys.

Esportivament parlant, el Barça té els seus 14 jugadors disponibles. Pascual, per tant, se’ls ha endut a tots i decidirà a darrera hora, minuts abans que comenci el partit, quins són els dos que descansaran aquest vespre a Màlaga. Cal tenir present, a més, que en 36 hores més l’equip tornarà a jugar, en aquest cas a Sant Sebastià, on volarà demà a les 12 h des de terres malaguenyes. Per tant, els dos jugadors que avui descansin tenen números de jugar diumenge si no hi ha cap contratemps en forma de lesió.

El rival

L’Unicaja, que ja va perdre al Palau de forma ajustada en el partit del Top 16 (83-79), vol aquest triomf com sigui. Per això tindrà el suport d’una afició entregada que omplirà el pavelló malagueny. Els andalusos, però, tenen tres baixes importants i un dubte. Les tres baixes són la de l’escorta català Sergi Vidal, la del pivot Hettsheimer i la del polivalent Nick Caner-Medley, un jugador que sol tenir grans actuacions davant el Barça. El dubte és el base Granger, malgrat que tot apunta que acabarà jugant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut