La Lliga Endesa torna a estar al cap dels jugadors blaugrana

La Lliga Endesa torna a estar al cap dels jugadors blaugrana

El Baloncesto Fuenlabrada és el proper rival dels barcelonistes Aquesta serà l’única setmana amb un partit Les dues següents, en jugaran dos per setmana

La mentalitat del jugador de bàsquet professional al màxim nivell ha de ser dura i estar preparada per a tot. Tres dies després de tornar d’Istanbul i d’haver aconseguit el bitllet per a una nova Final a Quatre –la cinquena en els darrers sis anys–, l’equip ha tornat a la feina amb una doble sessió de treball de matí i tarda. Ara, amb un canvi de xip obligat, els jugadors tindran quatre dies per preparar el duel de diumenge davant el Baloncesto Fuenlabrada.

Setmana atípica

La setmana que aquest dimecres enceten els jugadors barcelonistes, després d’un fet inèdit durant tot l’exercici –dos dies de festa–, és força atípica, ja que només tenen un partit per jugar al llarg de tota la setmana, l’esmentat de diumenge davant el conjunt madrileny del Fuenlabrada, equip que ja van superar a la primera volta (73-77). I és que després d’un Top 16 espectacular en què l’equip de Xavi Pascual només ha tingut dues derrotes es fa realment estrany només tenir un partit per setmana.

Dues setmanes, quatre partits

Les dues properes setmanes el FC Barcelona tornarà a tenir la mateixa sensació que ha tingut fins aquesta setmana, és a dir, tornarà a jugar dos partits per setmana, malgrat que en aquest cas els quatre partits que jugarà les dues properes setmanes correspondran a la Lliga Endesa. Així, la setmana vinent l’equip viatjarà dimecres a les Canàries per estrenar el nou pavelló on disputarà els seus partits l’Herbalife Gran Canària; el cap de setmana se les haurà amb el Baskonia al Palau; dimarts vinent viatjarà a Múrcia, i, finalment, dissabte d’aquí a dues setmanes (10/5), amb horari encara per concretar, el Barça rebrà el Reial Madrid a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut