La gran setmana de Marcelinho Huertas

La gran setmana de Marcelinho Huertas

El base del Barça ha estat distingit per les 9 assistències que va repartir en la victòria davant l’UCAM Múrcia Dijous havia completat una actuació brillant a la pista del Fenerbahçe, a l’Eurolliga

Marcelinho Huertas va tancar una gran setmana tant a títol personal com col·lectiu amb una participació destacada en la victòria del Barça sobre l’UCAM Múrcia per 96-63. Va repartir fins a 9 assistències, un registre que li ha valgut per ser escollit en el cinc ideal de la jornada 15 de la Lliga Endesa gràcies a la seva ‘generositat’. Aquest premi l’elegeixen professionals de cinc mitjans de comunicació.

El base blaugrana va dirigir amb encert l’equip durant els 18 minuts i 32 segons que va ser sobre la pista del Palau. Únicament va anotar quatre punts -tots ells des de la línia de tirs lliures-, però va marcar el ritme del partit, repartint aquestes 9 assistències als seus companys, capturant 1 rebot i recuperant 1 pilota.

Decideix a Istanbul

El gran partit de Lliga de Marcelinho diumenge s’afegeix al recital que va oferir a la pista del Fenerbahce, a la segona jornada del Top16 de l’Eurolliga, el dijous. El brasiler va ser fonamental per a la victòria barcelonista en un feu complicadíssim (73-76). Hi va contribuir amb 23 punts, 7 assistències, 3 rebots i 6 faltes rebudes, que el van situar en un 30 de valoració. Una xifra que el va catapultar a l'MVP de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut