La Font de Sant Lluís posa a prova l’estat de forma blaugrana

La Font de Sant Lluís posa a prova l’estat de forma blaugrana

El partit, el primer de la segona volta, és el darrer abans de la Copa Lampe és l’única baixa d’un equip que arriba després de guanyar a Atenes Pascual donarà descans a un dels tretze jugadors que té disponibles

El partit de la jornada es juga a la Font de Sant Lluís de València. El FC Barcelona visita la complicada pista de l’actual segon classificat de la Lliga Endesa, un matx que posarà a prova el bon estat de forma del conjunt barcelonista. El partit es jugarà a les 19.00 hores i serà retransmès en directe per Teledeporte. A la primera jornada, el barcelonistes es van imposar amb patiment i remuntada per un sol puntm, 76-75.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes arriben en un bon moment al matx. Amb set triomfs seguits entre Lliga Endesa i Eurolliga, els de Pascual venen de vèncer a l’infern de l’OAKA (56-63). A l’Eurolliga, el FC Barcelona és l’únic equip que es manté invicte al TOP16. Pel que fa a la Lliga Endesa, el Barça és tercer a tres victòries del conjunt taronja.

Esportivament parlant, els blaugranes presenten l’única baixa de Maciej Lampe, que continua amb una molesta cervicàlgia. La seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara als propers compromisos de l’equip. Veurem si arribarà a la Copa del Rei de Màlaga, que es disputa la setmana que ve (del 6 al 9 de febrer). Tornant al partit d’aquesta tarda, Xavi Pascual haurà de donar descans a un jugador més, ja que a Atenes ja va viatjar amb 13 efectius.

El rival

El València Basket que entrena Velimir Perasovic està fent la millor temporada de la seva història a la Lliga Endesa. Malgrat que a l’Eurocup està tenint un camí més irregular, a Espanya està jugant a un gran nivell i només han perdut dos partits, amb jugadors com Doellman, Sato o Rafa Martínez, que estan en un bon moment de forma.

El València Basket és el segon millor equip de la competició quant a l'aspecte ofensiu i se les veurà amb el millor equip defensiu de la Lliga, el FC Barcelona. La temporada passada, els barcelonistes van perdre per tres punts (81-78). Esportivament parlant, malgrat que encara no està confirmat, sembla que el pivot ucraïnès Lischuk serà baixa, de la mateixa manera que Aguilar i Lucic. La baixa d’aquest darrer l’està cobrint notablement l’exblaugrana Lubos Barton.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut