La final del Torneig de Pesaro, contra la Virtus

La final del Torneig de Pesaro, contra la Virtus

Els blaugranes es van desfer per la mínima de l’amfitrió, el Vuelle Pesaro (86-87) Els de Bolonya van superar contra pronòstic un CSKA que els guanyava 42-26 al descans La final es juga a les 21.00 hores i no serà retransmesa per cap televisió

FC Barcelona vs Granarolo Bolonya és la final contra pronòstic de l’Euro Hoops 2013 de Pesaro. Els blaugranes van vèncer per la mínima un rival molt competitiu com el Vuelle Pesaro (86-87), malgrat tenir el partit sota control durant molts minuts. Per la seva banda, la Virtus de Bolonya, que ara es fa dir Granarolo Bolonya, va sorprendre tothom guanyant un dels grans favorits al triomf final (74-76), el CSKA d’un Ettore Messina que no és present a la ciutat italiana, ja que és a l’Eurobàsquet d’Eslovènia.

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes compten amb les baixes ja conegudes d'Erazem Lorbek i Juan Carlos Navarro, que són a Barcelona seguint el seu procés de recuperació. Amb nou jugadors del primer equip i quatre del filial, els de Pascual volen tractar d’endur-se aquest prestigiós torneig.

Caldrà seguir de ben a prop les evolucions d’homes com Dorsey i Abrines, que estan quallant una notable pretemporada, i com segueix millorant l’adaptació d’altres com el polonès Maciej Lampe, que tot just fa vuit dies que està al el grup i cada cop té més confiança en el seu joc i en els seus companys. Menció a banda es mereix l’actuació de Jacob Pullen, precisament davant el que va ser el seu darrer equip a Europa (hi va jugar 18 partits).

El rival

Com en el cas del Pesaro, la Virtus de Bolonya és un dels clàssics del bàsquet europeu. Des de la irrupció de Siena, però, es tracta d’equips que han minvat, però que la seva història els fa ser sempre un rival important. La seva estrella, i així ho va demostrar davant el CSKA, és Matt Walsh, exjugador de Manresa i Baskonia, entre d’altres, i autor de 21 punts davant els russos.

Aquesta temporada han obtingut els serveis del màxim anotador de la Lega Due, el menut base Casper Ware, procedent del Casale Monferrato, on va tenir una mitjana de 20.6 punts per partit i 4.8 assistències. Aquest jugador i Dwight Hardy -22.6 punts per partit a Lega Due la temporada 2011/12-, un altre base d'1.86 m, són els dos principals perills en el joc de perímetre d’aquest conjunt italià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut