La Copa del Rei, a l’horitzó dels debutants Dorsey, Pullen, Papanikolaou, Hezonja i Nachbar

La Copa del Rei, a l’horitzó dels debutants Dorsey, Pullen, Papanikolaou, Hezonja i Nachbar

Dorsey, Pullen, Hezonja, Papanikolaou i Nahcbar poden debutar per primer cop a la Copa del Rei de bàsquet Els cinc jugadors parlen per a la web del Club de les seves sensacions abans de la competició i coincideixen que cal estar concentrats

Joey Dorsey, Jacob Pullen, Mario Hezonja, Kostas Papanikolaou i Bostjan Nachbar disputaran per primer cop en la seva trajectòria esportiva la Copa del Rei. Més joves o més veterans, tots ells han sentit a parlar de la competició del KO en els seus països i saben quina importància té i com de difícil és guanyar-la en tan sols tres dies i tres partits amb poc descans.

“És una gran oportunitat”

“Podem guanyar cada partit, però estem en un bon moment per jugar contra l’Iberostar. Estic emocionat amb la Copa, molt motivat i donarem el 100%”, assegura Joey Dorsey, que el 2011 va disputar uns mesos de competició amb el Caja Laboral, però va marxar a principis del 2012 i no va jugar-la. El seu company nord-americà, el base Jacob Pullen, afirma que la Copa “és una gran oportunitat i serà molt interessant”. El de Maywood (Illinois) explica que té “bones sensacions” i que en cas de vèncer “serà dur i complicat jugar tres partits en tres dies”.

“Una competició molt bonica”

El grec Kostas Papanikolaou, que va guanyar una Copa el 2012 amb l’Olympiacos, assegura que a la Copa “no hi ha temps per relaxar-te” i deixa clar que la Copa del Rei “és un torneig molt bonic”. L’aler blaugrana diu que té ganes de començar a jugar. “Tinc moltes ganes de disputar la Copa, ara estem jugant bé i l’equip està feliç, juguem junts i disciplinats. Estem un bon moment, però hem de seguir concentrats”, diu Papanikolaou, que és un dels referents de l’equip.

A més, el ‘16’ culer té clar que, tot i perdre Blagota Sekulic, el jugador estrella del Tenerife, “són perillosos, perquè no tenen la pressió de guanyar i tot pot passar. Ens hem de preparar per a qualsevol situació”, comenta el grec.

“Un torneig amb prestigi”

El jugador més jove de l’equip, Mario Hezonja, també afronta la seva primera Copa del Rei. “La Copa és molt important i has d’estar concentrat; jugar-la serà una sensació increïble”, diu el croat, que afegeix que no deixa de treballar. “Intento treballar molt dur físicament i mentalment. Si puc jugar, millor”.

El més veterà de tots cinc, Bostjan Nachbar, de 33 anys, ha guanyat diverses Copes en altres països (Eslovènia, Itàlia i Turquia), però té clar que la Copa del Rei “té molt prestigi, és un torneig famós i serà una bona oportunitat per jugar un bon bàsquet”.

El jugador eslovè, que té passat NBA, ha analitzat com està l’equip: “Tot i l’última derrota, últimament ens sentim bé, però no serà fàcil jugar tres partits en tres dies si anem guanyant”. Finalment, Boki assegura: “No tenim més pressió per haver guanyat la Copa l’any passat, només pensem a guanyar el primer partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut