Juan Carlos Navarro: “Vull una altra Eurolliga”

Juan Carlos Navarro: “Vull una altra Eurolliga”

“Em sento molt còmode i espero jugar molts partits més”, ha dit el capità, que divendres farà història a l’Eurolliga El tècnic Xavi Pascual destaca que l’Olympiacos “és un equip competitiu” i que ho hauran de fer francament bé per guanyar

El partit d’aquest divendres és especial. El Barça té l’oportunitat d’aconseguir la seva desena victòria consecutiva al Top16 i hi haurà un protagonista especial: Juan Carlos Navarro. Amb 253 partits a Europa, farà història. Passarà a ser l’home amb més enfrontaments disputats en aquesta competició. El mateix jugador ha reconegut que, després de tants partits, de guanyar dos títols i d’assumir tants rècords personals, li agradaria “aconseguir una altra Eurolliga, com a mínim”.

El de Sant Boi de Llobregat ha reconegut que no recorda el seu debut d’ara fa 13 anys, però que sí que ha agafat molta experiència i ha millorat a tots els nivells, però sobretot en la lectura del joc.

Navarro: "Tinc sort de ser al Barça, un club que aspira a tot i que juga molts partits"

El capità també ha destacat la “sort d’estar al Barça”, ja que és “un club que aspira a tot i que juga molts partits”. “Ara em sento molt còmode i espero jugar molts partits més”, ha afirmat. En aquest sentit, Navarro ha explicat: “Em trobo molt millor que l’any passat, que va ser bastant dur, i aquest estiu he passat per una operació, però encara em queda corda”.

Navarro també ha demostrat davant els mitjans la seva ambició per ser a la Final Four de Milà: “Si guanyem tots els partits de casa, hi serem”. Abans, però, ha alertat: “L’Olympiacos és el campió d’Europa i esperem que hi hagi un ambient boníssim i que sigui una festa per a tothom”.

Pascual: "L'Olympiacos és el vigent campió i un equip competitiu. És un dia per gaudir"

El rival d’aquest divendres és tot un Olympiacos. “És el vigent campió i un equip competitiu. És un dia per gaudir del partit i d’una bona nit”, ha dit l’entrenador Xavi Pascual. “Serà una nit molt maca”, ha pronosticat.

El tècnic ha destacat la importància d’aconseguir "una victòria davant la nostra gent". Amb la classificació matemàtica als quarts de final, el proper repte de la secció de bàsquet “és arribar-hi amb el factor pista a favor”. “Si guanyem divendres, aquest objectiu se’ns posarà molt bé”, ha apuntat.

Finalment, Pascual ha elogiat el treball de Juan Carlos Navarro, que li ha fet superar rècords com el que aconseguirà aquest divendres. “És una fita més de tantes. La seva trajectòria és única i extraordinària”, ha dit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut