fcb.portal.reset.password
Navarro, durant el partit

Navarro, durant el partit. FOTO: G. PARGA - FCB

Juan Carlos Navarro era un home molt feliç al mig de la pista del Palau Blaugrana. Ell i els seus companys celebraven amb els grups d’animació una Lliga que es va començar a bastir en el primer partit a Madrid. “No diria res als que no creien, només hem tret el caràcter, hem jugat bé a bàsquet i l’esforç té una recompensa”, ha comentat el capità del Barça, que a més ha estat guardonat amb l’MVP de la final.

“Hem jugat molt nerviosos en l’últim quart, però el Madrid tampoc ha aprofitat la seva oportunitat i hem treballat molt bé. A la Copa del Rei vam perdre per poc, a la Final Four vam tenir una mala nit i ara això et dóna forces per continuar”, ha admès Navarro, que ho ha deixat clar: “Jo sempre confio en mi”.

“M’he perdut pocs partits aquesta temporada i estic molt content, alguns després de Milà em volien retirar però hi estic acostumat. I arriba el dia en què guanyes amb la teva gent, ens mereixíem un títol i hem estat millors”.

A continuació, altres declaracions dels jugadors del Barça:

Álex Abrines: "Hem estat millors en la sèrie. Ens mereixíem el títol i hem patit molt aquesta temporada. Quan ells han pressionat hem aguantat".

Erazem Lorbek: "El suport del públic ha estat increïble. Hem jugat molt bé i he sentit impotència de no haver pogut estar amb l'equip".

Marcelinho Huertas: "No volíem tornar a Madrid, hauria estat impossible guanyar allà, però amb el Palau així no es pot perdre".

Brad Oleson: "Volíem sentenciar a casa. Hem intentat mantenir la distància durant tot el partit, però al final ho hem decidit en els últims segons".

Maciej Lampe: "És un somni fet realitat guanyar la Lliga amb el Barça i quan he llançat el triple estava convençut que l'anotava".

Bartomeu: “Es mereixien aquesta Lliga”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha felicitat l’equip de bàsquet pel bon play-off que ha jugat però sobretot per la final que han disputat contra el Reial Madrid que els hi ha permès coronar-se aquest dijous campions de Lliga. “S’ho mereixen perquè han treballat molt”. “És una gran recompensa”, ha assegurat després de destacar la bona feina feta durant tota la temporada. “Xavi Pascual ha fet una molt bona feina perquè era un equip que ha patit molts canvis”. Tampoc s’ha oblidat de la gent del Palau, que ha estat al costat dels jugadors en tots dos partits a casa.

Finalment ha valorat la bona temporada de les seccions, en què han guanyat 14 títols. Bartomeu ha comentat que això és fruit “de la bona feina dels tècnics, seccions, staff... una feina de molts anys que aquest any recollim”.

Tornar a dalt