fcb.portal.reset.password
Sada, amb Navarro en el partit contra l'Efes

Sada, amb Navarro en el partit contra l'Efes. FOTO: Arxiu FCB

Juan Carlos Navarro ha comentat després del teiomf per 58-77 a la pista del València Basket que el Barça “ha fet un partit molt seriós” i que “el fet de no perdre pilotes i jugar agressius”, ha estat clau per guanyar el primer partit de les semifinals. “Hem estat encertats i hem guanyat clarament”, ha admès el capità blaugrana.

Navarro, a més, ha explicat que aquest partit era capital: “Guanyar el primer partit i a domicili té molta importància. Hem fet un treball molt bo i hem de seguir”. Finalment, el de Sant Feliu ha dit que l’equip es troba bé: “L’equip porta una bona ratxa i després del que va passar a Milà hem de seguir. Estem bé, sabem què hem de fer”.

Pascual, molt satisfet

En la roda de premsa posterior al matx, Xavi Pascual ha comentat que "els dos equips han començat amb nervis per la importància del partit". "A la segona part hem estat més tranquils, hem defensat millor i també hem atacat millor", ha afegit. "Hem controlat el rebot, ens hem passat millor la pilota", ha comentat el tècnic del Barça, que també ha destacat la feina de l'equip i de Víctor Sada: "Quan ha entrat en el partit ens ha ajudat moltíssim i ha estat clau en la nostra defensa, ha jugat un partit extraordinari".

"Tothom ha destacat en el treball el dia que ningú ha estacat en l'anotació i això és molt important. El segon partit serà molt complicat, són un equip extraordinari", ha dit finalment Xavi Pascual.

Botó Barça - Valencia

Tornar a dalt