Jacob Pullen: “Vull ajudar l’equip a guanyar”

Jacob Pullen: “Vull ajudar l’equip a guanyar”

El base nord-americà ha explicat: “A la lliga universitària era un base anotador i a Israel era més passador. El meu rol pot canviar a cada partit” “És un base que es complementarà amb els altres dos bases de la plantilla”, ha dit Joan Creus

Jacob Pullen és un dels cinc fitxatges del Barça de bàsquet de la nova temporada. El base de 23 anys, que arriba procedent de la Virtus de Bolonya, ha estat presentat aquest dimarts al Palau Blaugrana davant dels mitjans. El jugador nord-americà, amb passaport georgià, ha explicat el seu desig de guanyar títols amb el conjunt blaugrana: “Estic molt content d’estar al FC Barcelona. Vull ajudar l’equip a guanyar”.

Versatilitat de joc

La nova incorporació de l’equip de Xavi Pascual es caracteritza per l’encert a cistella i els canvis de ritme en el joc ofensiu. “A la lliga universitària era un base anotador. A Israel era més un base passador. El meu rol pot canviar a cada partit. Faré el que l’entrenador em demani”, ha dit el d'Illinois.

Pullen serà el primer jugador del Barça que llueixi el dorsal 00 a la samarreta. El base nord-americà ho ha justificat: “És un dorsal que ja portava a la meva època universitària”. Respecte als seus nous companys al vestidor blaugrana, Pullen ha destacat: “El jugador que més conec és en Juan Carlos Navarro. És molt intel·ligent”. “Sóc un fanàtic del bàsquet. He vist jugar Nachbar, Huertas, Dorsey... Miro tot el bàsquet que puc”, ha afegit el nou jugador del Barça.

“Un salt de qualitat”

Joan Creus l’ha descrit així: “És un base que, per les seves característiques, es complementarà amb els altres dos bases de la plantilla, Huertas i Sada. Els tres poden apujar el nivell que teníem fins ara”. El secretari tècnic de la secció ha enumerat aquestes característiques: “Té velocitat, joc i contraatac. Funciona molt bé en el bloqueig directe i té bons percentatges en triples. Sempre s’ha caracteritzat per robar moltes pilotes”.

Creus confia que el nou fitxatge del Barça de bàsquet donarà molt bons resultats: “És un jugador jove, nascut el 1989, però té experiència en lligues europees: Itàlia i Israel. Per a ell estar aquí és un repte però estem convençuts que en Jacob ens pot donar un salt de qualitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut