fcb.portal.reset.password

Jacob Pullen, en un partit d'aquesta pretemporada. / FOTO: ARXIU-FCB

Jacob Pullen està vivint la seva primera pretemporada com a blaugrana i ha assegurat que el seu procés d’adaptació a l’equip de Xavi Pascual és positiu: “Em sento bé, he fet una estada molt profitosa. Hem treballat molt dur com a equip, han anat arribant jugadors com Marcelinho i Lampe i hem anat construint la química de l’equip”, ha dit en declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. “Ha estat una gran experiència per a mi fins ara. Tots els companys d’equip són grans persones”, ha afegit.

El base nord-americà ha valorat que aquesta serà “una gran temporada”. “Tenim molts jugadors de qualitat i podem jugar de diferents maneres”, ha continuat. El jugador procedent de la Virtus de Bolonya també ha destacat: “Alguns jugadors encara estan a l’Eurobasket, així que quan tots vinguin aquí i estiguem tots junts sabem que jugarem bé”. “La Lliga, l’Eurolliga i la Final Four són aquestes coses que un espera guanyar en un equip com aquest”, ha puntualitzat.

La seva nova vida a Barcelona

En aquestes primeres setmanes a Barcelona Pullen ha aprofitat per conèixer una mica la seva nova ciutat: “He anat a la platja i a un parell de llocs més. Estic esperant que arribi part de la meva família i en els propers mesos anirem al Zoo i a l'Aquari. Barcelona és una gran ciutat i hi ha moltes coses”. També ha assenyalat que encara no ha anat a veure “el Barça de futbol” però que està “desitjant fer-ho”.

Tornar a dalt