Jacob Pullen no pensa en quin serà el rival a la Final a Quatre de Milà

Jacob Pullen no pensa en quin serà el rival a la Final a Quatre de Milà

El base nord-americà no pensa ni en l’Olympiacos ni en el Reial Madrid

Jacob Pullen ha atès aquest migdia després de l’entrenament de l’equip els mitjans que s’han donat cita a la zona mixta del Palau Blaugrana com a prèvia del matx que diumenge (12.30 h) jugarà el seu equip, el FC Barcelona, davant el Baloncesto Fuenlabrada.

El cas és que ha estat una intervenció breu, però en la qual ha dit força coses, com que no l'importa gaire el rival que li toqui al conjunt barcelonista a les semifinals de la Final a Quatre de Milà: “No importa gaire el rival a la Final a Quatre. Hem de seguir fent el que estem fent bé fins ara, és a dir, jugar bé ofensivament, amb bones transicions, per això ens és ben igual qui sigui el rival, nosaltres només hem d’estar centrats.”

Cert avantatge del Madrid

Segons Jacob Pullen, el Reial Madrid té cert avantatge pel fet de jugar el cinquè i definitiu partit a casa: “Està sent una gran sèrie fins al moment. Tots dos equips han jugat molt bé als seus respectius pavellons i ara el Madrid torna a casa. Sobre el paper hauria de tenir cert avantatge, però no sé què passarà. Hauria de ser un bon partit.”

Fuenlabrada, moment per seguir centrats

El que cal no oblidar ni deixar de banda, però, és que hi ha un partit de Lliga ACB aquest cap de setmana, i uns quants abans de la Final a Quatre de Milà. És per això que l’equip ha de seguir com fins ara: “Hem de seguir centrats com fins ara en tots els partits que ens vénen per endavant, seguir fent-ho bé a casa i estar segurs i entenent què és el que ens exigeix el rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut