Istanbul i Manresa, setmana de màxima exigència i poc descans

Istanbul i Manresa, setmana de màxima exigència i poc descans

Els blaugranes, que van descansar aquest dilluns, jugaran divendres i diumenge L’equip s'entrenarà a Barcelona en doble sessió aquest dimarts i hi tornarà dimecres Marxarà dijous al matí cap a Istanbul i s'entrenarà a la tarda a l’escenari del partit

La temporada ja ha arrencat, tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga, i amb ella ha arribat la màxima exigència física i mental. Els jugadors del FC Barcelona tenen la primera prova important en les menys de 48 hores que van del matx que es disputarà divendres a la tarda a Istanbul (19.00 hores/hora catalana) i el de diumenge al migdia a Manresa (12.30 hores).

Després d’una jornada de descans, la d’aquest dilluns, l’equip s'entrena en doble sessió aquest dimarts. Hi tornarà dimecres, per viatjar dijous al matí cap a Istanbul i entrenar-se a l’escenari del partit dijous a la tarda. Divendres, després del matx, l’equip tornarà cap a Barcelona.

Dos rivals a l’alça

El Fenerbahçe Ülker és, sense cap mena de dubte, un dels clars aspirants al títol de l’Eurolliga d’enguany. La presència de Zeljko Obradovic a la banqueta turca dóna un plus més a un equip que, ja la temporada anterior, era un conjunt ple d’estrelles. El Fenerbahçe, tot i això, va patir en el primer partit de l’Eurolliga, malgrat que el resultat indiqui el contrari. Els turcs van superar el Budivelnik Kíev a domicili per 84-102, tot i que no van trencar el matx fins al darrer quart.

Per la seva banda, diumenge vinent al Nou Congost, la Bruixa d’Or serà un rival duríssim. Els del Bages han passat de ser un equip de LEB Or a mantenir-se a la Lliga Endesa, a estrenar nou tècnic –l’extècnic del B, Borja Comenge- i a jugar dos grans partits en les dues primeres jornades de Lliga. A l’estrena contra el Joventut, no van donar opció als de Salva Maldonado i en la segona jornada van anotar 88 punts a la pista d’Obradoiro. A més, jugadors joves com Larsen i Eriksson, cedit pel FC Barcelona, estan actuant a un gran nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut