Granarolo Bolonya – FC Barcelona: Exhibició ofensiva i campions a Pesaro (92-111)

El gran partit en atac dels de Pascual, amb 29 punts de Dorsey i 26 d’Abrines, ajuden a aconseguir el torneig Euro Hoop Series Els catalans han trencat el partit en el segon temps anotant 62 punts en vint minuts

Campions a Pesaro. El FC Barcelona ha superat la Virtus de Bolonya a la final del torneig Euro Hoop Series que s’ha disputat a l’Adriatic Arena de la ciutat italiana. Amb Joey Dorsey com a gran protagonista, amb 29 punts, i un Alex Abrines estel·lar, amb 26, els de Xavi Pascual s’han exhibit en atac i han demostrat que dominen tots els registres del joc. Els 111 punts anotats pels catalans han estat massa per al Granarolo, que en el segon temps ha vist com el Barça li ha passat per sobre anotant 62 punts.

Vint minuts igualats

En el primer temps el partit no ha tingut un clar dominador. El Barça ha començat colpejant i ha agafat una renda de quatre punts amb dos triples d’Abines (9-13), però la Virtus ràpidament ha entrat en el partit (16-16 i 21-21). Pullen, amb un triple, i una esmaixada d’Hezonja han tancat el primer quart (21-26).

En el segon quart el ritme anotador ha seguit sent alt per part dels dos equips. La Virtus, amb un triple de Walsh, s’ha situat per davant (36-33), però un parcial de 0-5 liderat per Huertas ha tornat el lideratge del partit als de Pascual (45-47). Al descans, però, màxima igualtat: 49-49.

Anotant compulsivament

Els 62 punts anotats pel FC Barcelona després del descans, 34 dels quals en el tercer quart, han trencat el partit. No de forma definitiva, però han deixat el matx encarat. La renda blaugrana ha arribat a ser de vuit punts després d’una cistella de Lampe (54-62), però al final del tercer quart la Virtus encara estava amb forces i ha seguit dins del partit: 77-83.

En els últims deu minuts els de Pascual han estat una piconadora. Han millorat defensivament, han aturat els anotadors de l’equip italià i en atac han seguit anotant. Oleson, Dorsey i Abrines han vist cistella amb facilitat i la renda ha superat els deu punts a falta de sis minuts per acabar (80-91). Des d’aleshores i fins al final, els blaugranes no han fallat i la parella Dorsey-Abrines ha seguit a la seva anotant fins al 92-111 final. Quart partit i quart triomf de la pretemporada per al FC Barcelona.