Fenerbahçe, líder invicte del grup, un altre test de nivell per al FC Barcelona

Fenerbahçe, líder invicte del grup, un altre test de nivell per al FC Barcelona

Zeljko Obradovic visita per novena vegada el Palau, ara amb el conjunt turc Pascual disposa de 13 jugadors i decidirà el descartat a darrera hora L’equip tornarà a jugar en menys de 48 hores contra un rival ACB, en aquest cas, el CAI

El FC Barcelona i el Fenerbahçe juguen aquesta nit (21.00 hores / Esport3 i Canal+ Deportes) el partit més atractiu d’aquesta setena jornada de la fase regular de l’Eurolliga. Els blaugranes, amb un balanç de 4-2, podrien segellar la seva classificació per al Top 16 si Budivelnik perd el seu duel amb el CSKA i guanyen el Fenerbahçe. Els turcs, líders invictes del grup (6-0), arriben al Palau després de perdre el seu darrer partit de Lliga.

Com arriba el FC Barcelona

El toc d’atenció que va suposar la dolorosa derrota a Santiago de Compostel·la ha fet treballar de valent aquesta setmana els jugadors del FC Barcelona. Així mateix ho va explicar ahir Xavi Pascual a la roda de premsa prèvia al matx d’aquesta nit: “Ha estat una setmana de treballar molt. Com que dissabte no ho vam fer gaire, ho hem fet aquests dies. La derrota de Nanterre ens va fer mal anímicament, aquesta és una derrota de posar-se a treballar”.

Esportivament parlant Pascual disposa de 13 jugadors –comptant ja Lorbek- i decidirà a darrera hora quin és el jugador descartat. Tret de Brad Oleson, que encara el tram final de la seva recuperació, la resta de l’equip està en perfectes condicions per afrontar un nou duel de l’Eurolliga. Davant el Fenerbahçe, els barcelonistes tenen l’oportunitat de fer que els d’Obradovic perdin per primer cop en aquesta competició i, si pot ser, superar-los en el ‘basket average’, ja que a Istanbul els barcelonistes van perdre de cinc punts (75-70).

El rival

El Fenerbahçe Ülker que entrena Zeljko Obradovic porta, fins ara, una trajectòria impecable a la fase regular de l’Eurolliga. No coneixen la derrota i han fet partits extraordinaris com el que va suposar el triomf davant del CSKA de Moscou a Istanbul (86-60). Davant del FC Barcelona van jugar a batzegades i malgrat arribar a tenir una renda de +17, al final van patir fins i tot perquè els blaugranes els enviessin a la pròrroga amb el 73-70.

A la seva Lliga domèstica, però, porten el mateix nombre de derrotes que els barcelonistes, és a dir, dues. En aquest sentit Obradovic va ser molt clar abans de l’entrenament vespertí d’aquest dijous al Palau: “No valen les excuses quan perds, però està clar que després de llargs viatges com els que fem per Europa i partits en menys de 48 hores, és complicat preparar bé un partit”.

Els turcs tenen un equip plegat d’estrelles com McCalebb, Bogdanovic, l’ex-Baskonia Bjelica o l’ex-Unicaja Zoric, per posar alguns exemples. Són, malgrat que a Obradovic encara no li agradi parlar-ne, uns clars aspirants a Final a Quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut