fcb.portal.reset.password
Aquest dimarts, Barça-València Basket al Palau.

Aquest dimarts, Barça-València Basket al Palau.

Després de fer molt bé la feina a València, aconseguint dues victòries a la Font de Sant Lluís, el Barça juga el partit que el pot portar a la final de l’ACB a casa seva, al Palau. Els blaugranes, que tenen tres oportunitats per guanyar un partit i classificar-se per a la final, no volen cap sorpresa i com més ràpid es tanqui la sèrie, millor.

El València, que ha completat una temporada sensacional amb el segon lloc a la Lliga regular i guanyant l’Eurocup, competició que els permetrà disputar l’Eurolliga la pròxima temporada, ja va posar les coses realment complicades al Palau en la primera jornada del campionat (76-75) i ara té més a guanyar que a perdre.

El 2-0, garantia d’èxit

I és que el Barça, que sempre que ha començat una eliminatòria de l’ACB amb un 2-0 a favor ha guanyat la sèrie o el títol, ho té tot de cara per sentenciar i al Palau, davant de la seva gent. Això sí, hi ha una dada que permet prendre’s el partit encara més seriosament. El tercer partit de la sèrie, sempre que el Barça manava amb un 2-0, l’ha perdut un total d’11 ocasions. El València, que té molta qualitat i compta amb l’MVP de la Lliga Endesa, Justin Doellman, voldrà reduir diferències i forçar un quart partit per traspassar la pressió al Barça.

Xavi Pascual, que sap que els seus homes estan molt a prop de la final, però que encara no està fet, va avisar després del partit de la importància del partit i del respecte cap al rival: “Serà fàcil gestionar el 0-2 perquè els tenim tant respecte i admiració que serà fàcil sortir a jugar a totes”. El Palau, doncs, espera viure un gran partit i que la festa acabi amb el pas a la final dels de Pascual.

Tornar a dalt