FC Barcelona - Reial Madrid: Toca rematar-ho al Palau

FC Barcelona - Reial Madrid: Toca rematar-ho al Palau

Una victòria dels de Xavi Pascual aquesta tarda contra el Madrid deixaria als blaugranes a només una victòria de guanyar dijous el títol de Lliga davant la seva afició

La final de la Lliga Endesa es trasllada des d’aquest dimarts al Palau Blaugrana després dels dos primers partits disputats a Madrid. El Barça de Xavi Pascual buscarà aquesta tarda, a partir de les 19.15 hores (La1 i TV3), conservar el factor pista a favor obtingut dijous gràcies a la victòria al Palacio de los Deportes i d’aquesta manera quedar-se a només un triomf d’aixecar el títol de Lliga.

La sèrie final està empatada a una victòria per a cada equip. El Barça de bàsquet es va imposar en el primer partit (93-98), i dos dies més tard els de Pablo Laso van igualar l’eliminatòria (87-78). Ara arriba el tercer partit, en que els jugadors i el cos tècnic confien en la màgia del Palau per ajudar l’equip a sumar aquests dos triomfs a casa que els convertiria en campions.

Saben que no serà gens fàcil. Els de Pascual han volgut desmarcar-se de les queixes arbitrals que han arribat de Madrid. “Hi va haver una acusació cap al Barça i paral·lelament es diu que l’ACB és manipulable. No sé si l’ACB es pronunciarà o quedarà en l’oblit. No tenim res a veure amb les designacions”, reconeixia dilluns el tècnic culer. Lluny qualsevol polèmica Pascual i la resta de l’equip saben que per imposar-se aquesta tarda al Madrid hauran de sortir concentrats des del primer minut.

Abans de l’inici del partit Juan Carlos Navarro rebrà l’enèsim homenatge del Palau. En aquesta ocasió serà en motiu del seu rècord de partits disputats en play-off (131).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut