FC Barcelona - Iberostar Tenerife: Classificats per a les semifinals de la Copa del Rei per la via ràpida (102-60)

FC Barcelona - Iberostar Tenerife: Classificats per a les semifinals de la Copa del Rei per la via ràpida (102-60)

El Barça jugarà les semifinals de la Copa del Rei contra el València després d'eliminar l'Iberostar Tenerife en un partit molt seriós que els de Xavi Pascual han dominat de principi a fi

El FC Barcelona jugarà les semifinals de la Copa del Rei de bàsquet després de derrotar l'Iberostar Tenerife en l'últim partit partit de quarts de final. Els de Xavi Pascual s'han mostrat molt superiors al conjunt canari en tots els aspectes del joc. Els blaugranes lluitaran aquest dissabte (21.30 hores, Esport 3) contra el València Basket per una plaça a la final de la Copa del Rei de Màlaga.

Molt bon inici del Barça, que ha imposat el seu joc des del primer minut amb jugades d'atac ràpides i una bona defensa que ha acabat desconcentrant l'Iberostar. El control del rebot ha estat clau perquè amb un parcial de 8 a 0 els blaugranes aconseguissin el primer avantatge del partit (8-2). El Tenerife ho ha contrarrestat i s'ha situat a només un punt dels de Pascual (10-9). Però han anat passat els minuts del primer quart i cada vegada el conjunt barcelonista se sentia més còmode sobre la pista del Martín Carpena. Han apujat el ritme de joc i amb un parcial de 10 a 0 han posat un 20-11 a l'electrònic. Els tirs lliures a favor de l'Iberostar, als últims instants del primer període, han fet que el Barça el finalitzés amb sis sis punts d'avantatge (22-16).

L'inici del segon quart ha començat amb un triple de Nachbar, que ha estat respost tot seguit per un de Richotti. Bons minuts inicials de l'ala-pivot eslovè i d'Oleson. Abrines ha aparegut amb dos triples, i Dorsey ha posat l'espectacle amb una esmaixada espectacular. El Barça de Pascual era molt superior i això ha provocat que el Tenerife perdés confiança. Els blaugranes anaven augmentat l'avantatge fins a arribar a una diferència de 20 punts, amb la qual s'ha arribat al descans (54-34).

Espectacle pensant en el València

L'Iberostar Tenerife no ha aixecat el cap i després de la mitja part no ha estat rival per a un Barça que ha donat una gran lliçó de bàsquet en els últims 20 minuts. Amb el domini del joc i el marcador, Xavi Pascual i els jugadors han jugat pensant ja en les semifinals contra el València. Els blaugranes han obert una escletxa important, gràcies, en bona part, al gran encert en el tir exterior. Els triples de Navarro i Papanikolau han posat el 69-46. Cal destacar també el bon paper d'Abrines davant la seva exafició. Ha demostrat la seva maduresa a la pista davant la pressió del públic.

Amb el partit trencat completament, el Barça ha buscat en l'últim tram arribar als 100 punts. Un triple de Sada ha apropat els blaugranes a aquesta fita (96-55), que s'ha aconseguit amb un triple d'Abrines que ha posat el 102-57. El partit ha acabat amb un triple del Tenerife que ha deixat el resultat final amb el 102 a 60 al marcador. Una diferència de 42 punts, la més àmplia de la història de la Copa des de l'etapa ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut