FC Barcelona – CSKA Moscou: Acabar amb bones sensacions

FC Barcelona – CSKA Moscou: Acabar amb bones sensacions

Tant catalans com russos es juguen l’honor en un partit que ningú vol disputar a una Final Four És el mateix partit pel tercer i quart lloc de la temporada passada, en el qual els de Messina van vèncer per 74-73

Disputar un partit d’aquestes característiques no agrada a ningú, però és el preu que s’ha de pagar per haver perdut la semifinal. El Barça disputa aquesta tarda, a les 17 hores (Esport3 i Canal + Deportes), un descafeïnat partit pel tercer i quart lloc en què l’únic que hi ha en joc és l’honor i també l’orgull de tornar a recuperar les sensacions perdudes divendres.

El CSKA, que va perdre el seu partit de semifinals contra el Maccabi a l’últim segon de partit, serà el rival dels catalans en el que serà la repetició del partit pel tercer lloc de la temporada 2012/13 a Londres. En aquella ocasió, els de Messi van vèncer el Barça per 74-73 en un partit en el qual Navarro va fer 17 punts i Todorovic i Abrines, van treure el cap amb 11 i 10. Aquest diumenge els de Pascual buscaran acabar amb bon sabor de boca la que ha estat la 14a Final a Quatre de la secció.

Aixecar el cap per la Lliga

El partit, que no suposa cap premi per a ningú, tancarà la participació del Barça en una Final Four que caldrà oblidar ben aviat per centrar-se en l’únic títol que queda en joc, la Lliga Endesa. Álex Abrines, per la seva banda, va comentar aquest dissabte: “No podem canviar el passat i per molt que facis ara no podràs jugar la final. Fins que no superem aquest cop, no canviarà la nostra manera de veure el partit".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut