És l'hora del bàsquet, és l'hora del Palau!

És l'hora del bàsquet, és l'hora del Palau!

Marcelinho Huertas, Kostas Papanikolaou, Álex Abrines, Mario Hezonja i Joey Dorsey participen en aquest divertit spot per donar el tret de sortida al play-off

Aquest dijous el FC Barcelona estrena el seu camí als Play-Off pel títol de la Lliga Endesa. El primer partit es jugarà a les 21.00 hores contra un equip, el Laboral Kutxa, que és un vell conegut ja que ens hi hem enfrontat en cinc ocasions aquesta temporada. De moment el balanç és favorable als homes de Xavi Pascual (3-2), però no val a badar.

Cinc jugadors del primer equip blaugrana s’han posat davant les càmeres, però no les dels mitjans informatius que habitualment segueixen la informació del bàsquet blaugrana, sinó les d’una productora que ha fet un espot publicitari que servirà per promocionar aquests Play-Off al títol de Lliga ACB.

L’equip vol que l’acompanyis al Palau. Necessita el suport de la seva gent i és per això que fa aquesta divertida crida en la que hi participen Marcelinho Huertas, Kostas Papanikolaou, Álex Abrines, Mario Hezonja i Joey Dorsey.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB-LABORAL::http://www.fcbarcelona.cat/basquet/basquet-equip/arxiu-partits/2013-2014/endesa-play-off/1-4-1/fc-barcelona_laboral-kutxa::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut