fcb.portal.reset.password

Lampe, eufòric després de guanyar la final de l'ACB. FOTO: G: PARGA - FCB

Aquest dijous el Barça va assaborir l’èxit amb la 15a Lliga ACB de la seva història, la 18a de la secció. Per haver pogut guanyar la Lliga al Palau Blaugrana els homes de Xavi Pascual van haver de començar la feina a Madrid en el primer partit i van rematar la feina al Palau amb un tercer i un quart partit espectacular.

-El Barça-Madrid, des de dins (3r partit). El gran triomf per 94-79 va situar el 2-1 a l’eliminatòria i permetia als catalans poder sentenciar l’eliminatòria. Si eres al Palau –o no hi vas poder ser- i vols veure com es va viure des de dins, no et perdis aquest vídeo.-El triple de Lampe. Aquesta 18a Lliga de la història serà recordada per dues grans accions del pivot polonès, que va evitar una cistella de Llull i va anotar el triple decisiu. Uns segons per gravar a la ment de l’aficionat blaugrana.


-La celebració al Palau. La primera explosió d’emocions i èxit va ser sobre el parquet del Palau Blaugrana. Repassa com va ser l’aixecament del trofeu de Lliga per part de Juan Carlos Navarro i els seus companys.


-El vestidor, protagonista. Després de celebrar-ho amb el públic del Palau va ser el torn de tornar a al vestidor per celebrar-ho amb un pèl més d’intimitat. Tot i així les emocions no es podien amagar.


-El Barça-Madrid definitiu, des de dins (4t partit). Com en el tercer, imatges exclusives de com es va viure el partit al Palau i la posterior celebració del públic i dels jugadors. Un altre dels vídeos per tenir sempre presents.

Tornar a dalt