El vestidor del Barça parla de Juan Carlos Navarro

El vestidor del Barça parla de Juan Carlos Navarro

Els tretze companys de vestidor de ‘La Bomba’ donen la seva opinió sobre el capità blaugrana El passat dissabte, a Vitòria, Navarro va situar-se líder històric de triples als Play-Off A més, també va superar els 7.500 punts a la Lliga Endesa

Parlar de Juan Carlos Navarro a aquestes alçades és fer-ho de rècords i més rècords. I és que el capità del FC Barcelona és, als 33 anys –a prop dels 34-, un veritable col·leccionista de marques històriques que encara fan més gran la seva llegenda. Aquesta temporada ja ha superat els 1.000 triples a la Lliga Endesa, ha superat els 500 a l’Eurolliga, s’ha convertit en el jugador que més partits ha jugat en la competició continental, ha superat els 7.500 punts a la Lliga Endesa i, des d’aquest passat dissabte, ha superat Alberto Herreros i s’ha situat líder de triples a la història de la Lliga Endesa amb 232 convertits.

Reverències del vestidor

La historia o la llegenda d’un fora de sèrie com Juan Carlos Navarro, però, no s’explica sense els companys. N’ha tingut molts, però els que habiten aquesta temporada 2013/14 el vestidor blaugrana del Palau només tenen paraules d’admiració cap a ell. Del primer a l’últim saben que ell és el veritable líder a la pista d’un equip que ja és a les semifinals de la Lliga Endesa.

Marcelo Huertas: “Els rècords que ha guanyat demostren la classe de jugador que és. La seva qualitat és bàsica per a nosaltres i ho demostra, especialment, en partits importants. El necessitem moltíssim i esperem poder-lo tenir amb nosaltres molts anys.”


Victor Sada: “És un company excel·lent i penso, sense cap mena de dubte, que és el millor jugador d’Europa dels darrers 10 anys a nivell de clubs i de seleccions. Sempre hi és en els moments importants. Des de petit que l’he vist, ja el veia amb els meus germans i he seguit la seva evolució com a jugador i com a persona i és un 10.”


Jacob Pullen: “És el Kobe espanyol. Anota i és un guanyador. És un gran company de vestidor.”


Brad Oleson: “No tinc més que paraules de respecte per a ell. Es tracta d’un grandíssim jugador i ho demostra sent-hi any rere any.”


Kostas Papanikolaou: “És una gran persona i com a jugador té un gran caràcter. Continua demostrant entrenament rere entrenament que és un gran professional. Als joves no para d’ensenyar-nos moltes coses. Es un gran exemple per a tots.”


Alex Abrines: “Es el jugador per excel·lència a tota Espanya i a Europa. Té al seu darrere una carrera professional quasi perfecta i és tot un honor tenir-lo com a company i seguir aprenent tot d’ell.”


Mario Hezonja: “Parlar d’ell és parlar del millor jugador de la història del Barça i segurament està al TOP3 dels millors jugadors de tota la història del bàsquet europeu. És una llegenda viva al nostre vestidor i no paro d’aprendre d’ell tant a la pista com fora.”


Maciej Lampe: “No puc dir molt que no se sàpiga ja. Tots sabem que és un dels grans de la història del bàsquet europeu. Especialment un gran llançador i un guanyador. I com a company puc dir que és una persona molt tranquil·la i amable.”


Erazem Lorbek: “Juanqui és una llegenda i un gran jugador que marca la diferència. Per a mi és el millor jugador de la Lliga Endesa. Com a company porto molts anys amb ell i puc dir que sempre he gaudit al seu costat.”


Bostjan Nachbar: “És una llegenda. Poc més es pot afegir. Segueix jugant a un altíssim nivell, segueix treballant molt dur i segueix tenint el desig intacte de guanyar partits. Un gran professional amb el que és un privilegi jugar-hi.”


Marko Todorovic: “Es el millor jugador amb el que he jugat. Sempre hi és en els moments importants. Quan està al nostre costat ens dóna un plus de confiança. És una estrella, però alhora és una persona humil i això el fa ser encara més gran.”


Joey Dorsey: “És un dels millors llançadors que hi ha al mon. He pogut jugar en el passat amb els Grizzlies, tot un honor haver pogut jugar a la mateixa pista on ho va fer ell. Quan el veus fer coses a la pista saps que es tracta d’un dels grans, com els grans líders NBA com Kobe Bryant. Es un dels millors jugadors amb qui he jugat mai.”


Ante Tomic: “És probablement el millor jugador amb el que he jugat. Quan vaig arribar a Barcelona, no entenia molt bé el respecte que li tenia la gent, però amb el que em demostra cada dia és espectacular, com a jugador i com a persona. Demostra constantment el seu talent i la seva qualitat. Espectacular.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut