El tercer partit entre Barça i Madrid, des de dins

El tercer partit entre Barça i Madrid, des de dins

El Palau Blaugrana va viure aquest dimarts una gran victòria del FC Barcelona de Xavi Pascual sobre el Reial Madrid en el tercer partit de la final de la Lliga Endesa

El Barça de bàsquet és a només una victòria de guanyar la Lliga Endesa després de la victòria en el tercer partit de la final. El Palau Blaugrana va viure aquest dimarts un gran triomf blaugrana que deixa el títol a només un pas. El conjunt de Xavi Pascual va ser superior en tot moment a l’equip de Pablo Laso i va acabar guanyant per 94-79. Una victòria que ara es pot veure des de dins en un vídeo que mostra les interioritats dels moments previs i posteriors al gran partit.

L’arribada dels jugadors al Palau Blaugrana, la preparació de la pista, l’arribada dels aficionats, l’escalfament dels dos equips, les presentacions abans de l’inici de l’enfrontament, el postpartit al vestidor... Tots els moments que es viuen en el vídeo són especials, però ho són encara més quan es tracta d’un partit de la final de la Lliga Endesa i contra el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut