fcb.portal.reset.password
El Madrid, rival a les semifinals de la Final Four

El Madrid, rival a les semifinals de la Final Four / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El Barça ja coneix qui serà el seu rival a les semifinals de la Final Four que es disputa a Milà del 16 al 18 de maig. Serà el Reial Madrid, que ha superat l’Olympiacos en el cinquè partit de la sèrie (83-67) i s’ha classificat per segona temporada consecutiva per a la Final Four.

Catalans i madrilenys disputaran la primera semifinal de la Final Four el 16 de maig al Mediolanum Forum de Milà. Fins avui, els de Pascual i els de Laso s’han enfrontat un total de dues vegades en unes semifinals de l’Eurolliga i aquest és el balanç: 1-1. En el total de partits entre tots dos a la Copa d’Europa el Barça domina per 12-7.

Karnisovas decideix a París

El 1996, en la malaurada Copa d’Europa que el Barça va perdre a la final de manera dubtosa contra el Panathinaikos, els d’Aíto es van veure les cares amb el Reial Madrid en unes semifinals que van ser molt exigents. L’anotació d’Arturas Karnisovas i Dan Goodfread, que van fer 46 punts entre tots dos, va ser definitiva per superar el conjunt blanc, que aleshores entrenava Obradovic, per 76-66.

Londres, l’últim precedent

La temporada passada, la 2012/13, el Barça va tornar a arribar a les semifinals de la Final Four i es va trobar un Madrid en línia ascendent. Els de Pascual, molt castigats per les baixes, no van poder vèncer els blancs i van caure per 74-67 en la segona semifinal en la qual s’enfrontaven.

Aquest cop, a Milà, el Barça espera tornar al camí del triomf en una competició en la qual aquesta temporada ha demostrat que és un dels millors equips.

Tornar a dalt