El Palau Blaugrana s’acomiada del TOP 16 amb un Barça – Baskonia

El Palau Blaugrana s’acomiada del TOP 16 amb un Barça – Baskonia

Brad Oleson és baixa per al matx d’aquest vespre El partit es juga a les 20.45 hores i és l’avantsala al Play-Off de quarts Els blaugrana esperen rival als quarts: Galatasaray o Lokomotiv Kuban

El Palau Blaugrana s’acomiada aquest vespre del TOP 16 de l’Eurolliga, però no pas de la màxima competició continental. La propera setmana, dimarts i dijous ja viurà partits del Play-Off de quarts, encara amb rival per conèixer, malgrat que el Galatasaray turc sembla el rival més ben situat dels dos possibles –l’altre és el Lokomotiv Kuban-.

Baskonia i FC Barcelona s’han vist les cares aquesta temporada en dues ocasions, amb un triomf per a cada un. Els dos, al Fernando Buesa Arena. El primer, corresponent a la Lliga Endesa (amb triomf local) i, el segon, corresponent a l’Eurolliga, amb triomf barcelonista.

Com arriba el FC Barcelona

Després d’una sèrie de 24 triomfs seguits al Top 16, els blaugrana van perdre la seva condició d’invictes a la pista que serà seu de la Final a Quatre d’aquesta temporada, Milà. Els blaugrana, però, després de perdre a Itàlia de forma clara i després de fer-ho també en la competició domèstica a la pista del CAI Saragossa, volen tornar a recuperar sensacions i què millor que una setmana en la que es juguen dos partits a casa contra Laboral Kutxa aquest dijous (20.45 hores)i Rio Natura Monbús (dissabte, 18.00 hores).

Dels 12 jugadors que han de formar el ‘roster’ blaugrana aquesta nit, la que ja és segura és la baixa de Brad Oleson. L’escorda d’Alaska pateix una sobrecàrrega al soli de la cama dreta que el farà ser baixa aquest dijous. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara al compromís de la Lliga Endesa d’aquest proper dissabte davant l’antic Obradoiro. L’altre jugador que no jugarà aquest vespre es coneixerà minuts abans que es disputi el matx davant el conjunt que entrena l’italià Sergio Scariolo.

El rival

Baskonia no ha tingut molta fortuna en aquest TOP 16. Ha estat capaç de fer grans partits (per exemple començar guanyant a Màlaga 79-93 o vèncer en la darrera jornada Fenerbahçe per 95-73) i de perdre clarament en d’altres. El que està clar, però, és que el segon equip amb més participacions –quan a nombre de partits- a l’Eurolliga, sempre és un conjunt perillós, amb jugadors de qualitat, que tractaran d’acabar aquesta segona fase de la màxima competició continental amb bon sabor de boca.

Per al matx d’aquest vespre, el conjunt basc continua amb la baixa ja coneguda de Lamar Odom (malgrat que no jugava Eurolliga), però la resta de jugadors estan en bones condicions per afrontar aquesta darrera jornada de la segona fase de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut