El FC Barcelona rep el FIATC Joventut amb poc menys de 36 hores de descans

El FC Barcelona rep el FIATC Joventut amb poc menys de 36 hores de descans

Després de la victòria de divendres contra l’Armani Jeans de Milà, el FC Barcelona rep el FIATC Joventut (12.30 h/Esport3) en el partit de la 19a jornada En el partit de la primera volta, els blaugranes es van imposar per un ajustat 80-83

El FC Barcelona rep el FIATC Joventut al Palau Blaugrana (12.30 hores/Esport3) en el partit corresponent a la 19a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van jugar divendres al vespre i que tindran poc menys de 36 hores de descans, afronten el derbi amb l’objectiu d’aconseguir la 13a victòria a la temporada regular contra un equip que no va classificar-se per jugar la Copa del Rei i que fa 15 dies que descansa.

Seguir sumant

Sense temps per assaborir la sisena victòria en sis partits al TOP 16 de l’Eurolliga, els homes de Xavi Pascual han de canviar el xip per enfrontar-se al FIATC Joventut a la Lliga Endesa. Un cop superat el cop que va suposar la derrota cruel a la final de la Copa del Rei, els blaugranes busquen sumar victòries a la Lliga Endesa per intentar atrapar el València Bàsquet en la segona posició de la Lliga.

Xavi Pascual tindrà tota la plantilla disponible amb l’excepció de Macej Lampe, que encara s’està recuperant d’una cervicàlgia.

Bons precedents

El conjunt blaugrana no surt derrotat del derbi al Palau Blaugrana des de fa vuit temporades. Els verd-i-negres van guanyar per última vegada al Palau, el 8 de gener del 2006, amb un equip en què jugaven Ricky Rubio, Marcelinho Huertas i Rudy Fernández.

En el partit de la primera volta, disputat a l’Olímpic de Badalona, els blaugranes es van imposar per un ajustat 80-83 gràcies a un espectacular parcial de 22-36 a l’últim quart. Els verd-i-negres són un equip en què es combina la il·lusió i el talent de joves com Guillem Vives i Albert Ventura amb la veterania de Kirksay, Savané i Miralles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut