El FC Barcelona ja és a Kíev, on aquest dijous juga la cinquena jornada de l’Eurolliga

El FC Barcelona ja és a Kíev, on aquest dijous juga la cinquena jornada de l’Eurolliga

L’equip s’ha enlairat a les 9.45 hores de l’aeroport del Prat i ha aterrat a Kíev tres hores i mitja després Cal recordar que a Kíev és una hora més que a Barcelona L’equip s'entrena aquesta nit a una hora poc habitual, de 21 h a 23 h

El FC Barcelona ha arribat a Kiíev quan passaven uns minuts de les 14.15 hores (hora local). Els jugadors i cos tècnic, que havien estat citats a les 08.30 hores per sortir des de les instal·lacions barcelonistes, s’han enlairat a les 09.45h i han aterrat a la Terminal B de l’aeroport de la capital d’Ucraïna tres hores i mitja després que el xàrter deixés Barcelona. La ciutat ucraïnesa ha rebut el Barça amb una freda temperatura de +2 graus centígrads.

Viatge plàcid, dinar, descans i entrenament

El viatge ha estat molt tranquil. El vol xàrter que duia els 25 expedicionaris barcelonistes ha estat dominat pel descans, per diverses lectures i també per la visió d’alguna sèrie de moda. El cos tècnic, però, ha aprofitat el temps i ja treballava en el partit de demà i en el proper rival, el Bilbao Basket, amb qui els blaugranes es veuran les cares diumenge a les 12.40 hores.

Després de 30 minuts d’autocar, un cop han enfilat el camí que els separava de l’aeroport a l’hotel de concentració, els blaugranes han dinat. Ràpidament els jugadors ja han marxat a les seves habitacions per descansar. A les 18.45 hores han estat citats per a un berenar voluntari i a les 20.00 hores faran sessió de vídeo. L’entrenament serà a una hora poc habitual, les 21.00 hores i s’allargarà per espai d’unes dues hores al pavelló on demà es jugarà el matx a partir de les 20.45 hores (hora de Barcelona).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut